За життя

Цирк! Аншлаг! Выходит конферансье и объявляет: " Впервые! Летающие Крокодилы!"
И действительно на сцену вылетают крокодилы и упорно машут лапами и летают по арене, круги, в общем, нарезают.
Зрители в экстазе! Красота!
А один крокодил, все ослабевает и ослабевает, в этоге не удержался и в проход упал, около маленькой девочки.
Она смотрит на него восторженными взглядом, а он чуть не плача смотрит на нее и говорит:
- Если бы ты знала, как нас здесь п...ят.


От вийду на пенсію і навчуся грати як вони:





Взято тут і тут.
Якщо вам стане нудно, спробуйте таку цікаву вправу - знайдіть, з яким неживим предметом ви можете себе асоціювати і чому саме з ним.
Називається WebP і являє собою графічну частину відеоформата VP8, запаковану в RIFF контейнер. Декларує істотно менший розмір файлу при аналогічному рівні якості, ніж JPG.

Прогрес не стоїть на місці! Ще пів-року тому нормальної читалки не було. А зараз є аж дві - CoolReader і Moon+Reader. Обидві безкоштовні (Moon+Reader має платний варіант) і дуже потужні і гнучкі. Вони досить різні за своїм інтерфейсом, тому раджу поставити обидві і погратись ними, щоб вибрати ту, що більше до вподоби. У CoolReader'а мені перелистування більше сподобалося, а у Moon+Reader'а трохи iPhone'івський інтерфейс.
Осень наступила, собрана капуста,
у меня пропало половое чувство,
выйду на дорогу, опущу ... в лужу,
пусть он отмерзает - нафиг он мне нужен?

Раніше з поточних рахунків можна було перерахувати гроші на картку чи іншій особі за допомогою Приват24. Тепер в переліку рахунків, з яких можна перевести гроші, наявні тільки картки. Всі поточні рахунки звідти зникли. При цьому в формі поповнення мобільного телефона поточні рахунки є. Іншими словами, з рахунка можна тільки поповнити телефон. Банку точно клієнти не потрібні - якщо це нова якась фішка, то піду завтра позакриваю всі поточні рахунки - нафіг вони мені з таким ненав'язливим сервісом?

(по итогам чтения форумов и рассматривания предложений)

Зачем нужны: в первую очередь как доказательство при ДТП а также при беседах с сотрудниками ГАИ / ГИБДД.

Варианты монтажа:

  • на присоске и кронштейне на лобовое стекло. Бывают фиксированные и с возможностью поворота камеры или всего корпуса.
  • в качестве накладного зеркала заднего обзора
  • регистрационный модуль в бардачке с выведением сигнала на внешний монитор + камеры


Главные недостатки (общие):

  • не имеют однозначной доказательной силы в суде. Т.е. принимаются во внимание, но все по воле судьи.
  • могут быть повернуты против водителя в случае, если работнику ГАИ или судье/экспертам становятся доступны предыдущие записи. Т.е. регистратор может навредить, если вы имеете привычку иногда нарушать правила.
  • могут создавать чувство ложной защищенности, когда вы излишне надеетесь на регистратор.

Дополнительные недостатки:

  • привлекают внимание любителей чужого имущества, если закреплены на лобовом стекле
  • зона съемки ограничена как качеством исполнения камеры и устройства, так и особенностями позиции монтажа при монтаже на лобовом стекле
  • при исполнении в виде навесного зеркала могут мешать открытию солнцезащитных козырьков
  • требуется дорогостоящий и сложный монтаж, если камеры монтируются по кузову машины (для регистратора с внешними камерами)
  • прочие недостатки, связанные с недоработками тех или иных конструкций и моделей

Основные особенности / требования:

  • GPS. Служит для фиксации положения автомобиля и/или его скорости. За: позволяет ткнуть носом гайца-мошенника. Против: позволяет ткнуть носом вас.

  • Камера для съемки салона (в моделях, крепящихся на лобовое стекло. За: позволяет записывать, что происходит сзади автомобиля. Против: в случае паровозика, где сначала вы бьете переднюю машину, а потом уже бьют вас, регистратор может свидетельствовать против вас. Примечание: полезный бонус, но в общем-то необязательный, поскольку то, что происходит сзади машины, не делает вас виноватым в ДТП.

  • Микрофон / запись звука. Служит для записи разговоров с гайцами. За: стимулирует гайцев к вежливому общению. Против: пишет разговоры в салоне (если нет функции включения/выключения). Примечание: с него нет толку, если на улице шумно, а гаец бубнит себе что-то под нос, или если вы выходите из машины. Есть смысл, если микрофон и камеру можно пристроить где-то в районе левой стойки или над дверью (чтобы писать конкретно гайцев)

  • Камера высокой четкости. Существует два вида регистраторов — умеющие писать 640*480 и меньше, и умеющие писать HD720 или FullHD. Считается, что большее разрешение позволяет рассмотреть больше деталей. Зачем нужно, не совсем понятно, поскольку 640*480 в подавляющем большинстве случаев позволит рассмотреть все важные для разбора ДТП объекты. Также для FullHD нужна очень качественная камера/линза. Кроме того, регистраторы, умеющие писать с нескольких камер, не умеют писать FullHD (такие предложения на рынке не найдены).

  • Экран. За: позволяет проводить настройку устройства. Против: увеличивает размер устройства и привлекательность для третьих лиц (при монтаже на лобовое стекло).

  • Инфракрасная подсветка. Используется при записи происходящего в темном салоне автомобиля. Когда такое может требоваться, непонятно.

  • Детектор движения, автозапуск/останов с запуском/остановом двигателя, встроенный аккумулятор, 3g-датчик нагрузок (с возможностью определения ДТП и автоматической защиты записей от стирания) и т.п.

Оптимальный вариант — внешний блок (в бардачок) + две камеры в район крепления зеркала заднего обзора (смотрящая вперед и смотрящая на водительскую дверь) + направленный микрофон на водительскую дверь + вывод изображения на встроенный в машине монитор.

Дополнительные варианты — регистратор с двумя камерами и микрофоном, закрепляемый в левом верхнем углу лобового стекла.

Це шматок сцени (не повна, і на жаль, видно погано) , яку я вважаю одною з фундаментальних в своєму житті.



На зображенні, на жаль, нарізка, а не видно обличчя Харіссона Форда, за вираз якого [і здатність зіграти його] я поважаю цього актора все своє розумне життя.

Ідея тут проста і водночас багатошарова. Один з головних аспектів ідеї - "світ треба звільняти від неадекватних людей". В цьому аніме ще можна прочитати вираз "ну як ви, ідіоти, мені набридли", але на великому екрані він читається по-іншому.

За посилання дякую
Руки в них ростуть з дупи, щоб решту справ було легше робити через ту ж дупу. - Щоб отримати WinQual сертифікацію, необхідно мати сертифікат Verisign'а (чому не проходить інший сертифікат, ніхто не знає). - Щоб отримати сертифікат Verisign'а, необхідно зареєструватись в D&B. Це коштувало нам кілька місяців часу і купу нервів при наявності чесної компанії. Більше того, врешті решт їм не підійшов запис в D&B, але нам вдалося пройти їх параноідальний контроль. Ок. Маємо сертифікат. Поїхали далі. - Щоб підтвердити наявність сертифіката, необхідно скачати з сайту microsoft певний EXE файл, підписати його цим сертифікатом і відправити назад. Чому саме EXE? Чому саме такий шлях? Чому підписувати локально на комп'ютері? Могли б якийсь ActiveX зробити для цього. - Щоб підписати файл, необхідно скачати утиліту. Утиліта є - один EXE файл. Але вона вимагає встановленого на комп'ютері CAPICOM (COM бібліотека для CryptoAPI). Яку брати невідомо де, якщо комп'ютер не програмістський. Ок, підписали. Далі йде чудова форма з валідацією, в якій в якості країни є Undefined, а поштові індекси з пробілами (в Канаді і UK такі) не приймаються. Нарешті акаунт створено і попереду нас чекає підписування купи Legal Documents. Далі буде ...
Женился узбек на хохлушке, и говорит ей:
- Вот если я домой пришёл, и тюбетейка у меня вот так (сдвигает тюбетейку на левый бок), то всё хорошо, петь будем, любить будем, но если тюбетейка у меня вот так (сдвигает тюбетейку на правый бок), то СМОТРИ! Чтобы была ТИШЕ ВОДЫ, НИЖЕ ТРАВЫ!
А новобрачная ему и отвечает:
- Хорошо, но тогда уж и ты знай, если ты пришёл домой, и руки у меня вот так (складывает руки на груди), то всё хорошо, петь будем, любить будем, тише воды буду, ниже травы. Но если руки у меня вот так (упирает руки в бока), то МНЕ ПОФИГУ, НА КАКОМ БОКУ У ТЕБЯ ТЮБЕТЕЙКА!


Вчора писав про схильність людей, яким дали владу, створювати складнощі ближньому свому.

Сьогодні спостерігав чергове підтвердження. В рамках програми "бережи здоров'я змолоду" ходив в діагностичний центр, що на мінському масиві. Платно (це важливо). Два епізоди на одному і тому ж стільці для очікуючих. По-перше, класична для радянської і пост-радянської медицини ситуація, коли лікарю пофіг, що вказано в талончику. Лівих людей заведуть і "безкоштовно" (тобто за мій же кошт, бо я вимушений платити за себе і за того пасажира), і без черги. Якби це була комерційна клініка, то такий лікар би отримав по шапці. Але тут він, лікар, кум королю. І те, що я заплатив гроші, а в результаті прогаяв там 45 зайвих хвилин, то нікого не хвилює.

Епізод другий стався в сусідньому кабінеті, поки я сидів в коридорі, тому зовсім точних деталей я не перекажу. Але сутність така: жінка прийшла до ЛОР-а з якимось папірцем, виданим в п'ятницю. Я не зрозумів з-за дверей, чи то був знімок, чи направлення. Лор вимагав від жінки свіжий знімок і направлення. Вона їх подавала. Але проблема була в тому, що на тому папірці була дата 11.02.09. Лікар же не хотів приймати цей папірець і як баран твердив, що то старе (хоча їжаку зрозуміло, що 11.02 було в п'ятницю і помилка там цілком ймовірна, а також можна розрізнити папірець, написаний 2 роки тому і написаний 2 дні тому). Короче кажучи, так і не прийняв лікар ту жінку. Попрепирались вони хвилини три (5 чи 6 ітерацій одного і того ж діалогу), потім жінка не витримала і пішла.

Так от до чого це я ... Коли в цій країні людина людині вовк, то пофігу, на яку літеру починається прізвище президента. І як цих людей лікувати, теж незрозуміло - вони впевнені в своїй правоті, адже їм надали право приймати ті рішення, які вони приймають.
Microsoft вливає в Нокію мільярди

Придбання Нокії Майкрософтом найближчим часом не очікується

Як хочете, так і розумійте.

Як наш зіц-президент знайшов собі невірну мішень для боротьби (Тимошенко), так і Балмер з Microsoft, схоже, за деревами не бачить лісу, а за Гуглем - інших конкурентів: на ринку смартфонів вони збираються боротись з відкритим Андроідом, а не закритим (і дуже подібним на Microsoft) огризком.


  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31