За життя

Як продавати один і той же товар дорожче? Треба зробити його додатком до більш дорогого основного товару. Подивимося на геніїв від маркетингу компанії Gillette. Компанія випускає станки для гоління Fusion і Fusion Power (останній - з вібратором, приємна штука при голінні обличчя). Конструктивно ці станки однакові крім того, що в Power'і товстіша ручка (бо там батарейка і моторчик). Відповідно, бритви теж однакові. Однак компанія Gillette пропонує *різні* бритви до різних модифікацій. Тобто, це на коробках написано, що вони різні, а насправді різний в них тільки колір (синій у Fusion і помаранчевий у Fusion Power). Таким чином, компанія підвищує ціну на помаранчеві бритви на ~20% порівняно з синіми бритвами. Профіт.
Якщо вам не до вподоби, що ваш комп'ютер повільно завантажується (від включення до реальної готовності до роботи), є кілька кроків, які необхідно зробити для прискорення: 1. Взяти програму autoruns від sysinternals і подивитись, що там записано в розділі Logon. Непотрібне вимкнути. Інші розділи не чіпати! 2. Запустити Task Scheduler через Start menu -> Administration (або аналогічні пункти) і пройтись по всіх записах. Там є певна кількість абсолютно непотрібних операцій, наприклад "при кожному логоні оновлювати перелік сертифікатів". Такі речі можна або вимкнути або (краще) поміняти їм розклад на періодичний запуск протягом доби.
Audi представила гібридний Q5. Шкода, що на чисто електричний чи на plug-in hybrid поки що не розкачалась. Доведеться брати те, що є.
Прижился у меня Facebook в качестве ненапрягающего ящика для полезных и интересных ссылок. Штука бесполезная и, наверное, быстро надоедающая, но - пусть живет. Если кому интересно, меня можно найти по адресу mayevski(*)gmail.com, но там я в основном кидаю ссылки, связанные с работой.
В Азербайджане прошли парламентские выборы. Ни один оппозиционер в парламент не прошел. Наблюдатели из России остались чрезвычайно довольными.
Вчора ввечері згорів Докер Паб. Оскільки він був зроблений практично повністю з дерева, то згоріло все вище підвалу. Чотири пожежних загони не могли загасити. Як каже сорока, що принесла новину, ремонтувати нема чого -- треба будувати заново.

Зазначу, що нову будівлю ресторану лише нещодавно припинили будувати (будівництво, як і ремонт, не можна закінчити - їх припиняють вольовим рішенням).

PS: хтось ще хоче собі дерев'яний будинок?

Upd: Згоріли другий поверх і кухня. Причина - прогоріла труба над грилем. Зала жива (тільки залита водою), і її планують запустити вже за кілька тижнів.
Оскільки я вже згадав в чомусику по зубну щітку, то чому б не поділитись. Ми вже 3 роки користуємося дуже незвичайними зубними щітками. Це Ultrasonex, зубна щітка з ультразвуком і вібратором. Як каже реклама, ультразвук знищує наліт і зубний камінь. Не знаю про ультразвук, а от чистить зуби вона гарно. Сама щітка дуже довга і на її тонкому кінці розташована змінна голівка. В тушці вбудований моторчик, який змушує голівку дуже швидко вібрувати (є два режими вібрації). Також, якщо вірити опису, в тушці ж розташований генератор ультразуку, який передається на голівку. Вібрація дозволяє не тільки власне чистити зуби, а й масажувати ясна (що дуже складно зробити правильно за допомогою звичайної чи механічної щітки). Працює щітка 6-ма серіями по 30 хвилин (звісно, можна вимкнути раніше), що дозволяє не замислюватись над тим, скільки часу ви чистите зуби (і це одна з її корисних відмінностей). Щітка живиться від акумулятора (на жаль, незмінного , якщо тільки не розібрати саму щітку, де, як я гадаю, стоїть пальчиковий акумулятор), і заряджається в безконтакний спосіб від зарядного пристроя. Продається щітка або для одинаків або для пар. Для пар - дві щітки з одним подвійним зарядним пристроєм (в комплекті є ще travel charger, тобто реально зарядки дві), коштують відсотків на 30 дешевше, ніж дві окремі щітки. В Україні щітки продавались (коли я купував), але тільки одинарні. Парний комплект я замовляв окремо на eBay, там же замовляв додаткові голівки (в комплекті йде всього три змінні голівки) і ще один комплект на подарунок. Але зауважу, що на eBay продається американський варіант, тобто зарядки на 127В. Якщо будете замовляти там, то треба шукати конвертор, причому такий, щоб тримав навантаження 7-8 годин (час зарядки).
А известно ли вам, дорогие травоядные друзья, что выступающие клыки редуцировались у наших животных предков потому, что они мешали пережевывать семена и коренья? Собака, жуя мясо, не двигает челюстями в стороны, а как-бы разгрызает кусок (если он слишком велик, чтобы проглотить его целиком).
На Румбурі стаття про Hang - музичний інструмент, що нагадує НЛО. Обов'язково послухайте всі кліпи, що пропонуються. Ніколи не думав, що м'ятий тазік може так звучати.
Минулого року я писав про книгу "Голографічний Всесвіт". А ось новини з наукового фронту стосовно перевірки цієї теорії.
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31