За життя

Музика "на любителя", а от сама ідея інтерактивного кліпу - це дійсно хіт. Шкода, що перемотувати не можна. Але це дійсно революційний кліп - він привносить абсолютно нові концепції в споживання відео- і аудіоконтенту. Originally posted by at RHCP - ахреннна!!!
Вот такой вот необычный клип зафигачили RHCP. Можно порулить стрелками и смотреть помещения, так же можно пользоваться зуммом и вдобавок ко всему в интерьере есть спрятанные объекты, наводя на которые можно посмотреть фотки и видео со съемок!!! локи лок
В Audi приїхав лікар мозкоправ і вправив мізки дизайнерам!

Пояснюю. TT завжди була обмилком. Уродський дизайн із посунутим вперед "кокпітом", притаманний багатьом двомісним машинам (Пежо RCZ туди ж), котрий не оновлювався роками.

Водночас, в Ауді зробили абсолютно незрівнянну машину, A5, котра неодноразово отримувала винагороди за дизайн. Але в 2011-му році A5 зіпсували. Модель 2012 року із переробкою передньої і задньої оптики загубила свою агресивність і перетворилась на А4.

Аж ось в ТТ перенесли загальні обриси А5, а заодно переробили оптику на більш агресивну і сучасну.

І хто зна, може в 2015-му доведеться пересідати з А5 на ТТ ...

Це - ТТ, а не А5, як може здатись!
Коли UMC МТС вводили черговий пучок тарифів і схем мобільного зв'язку, вони зробили все, щоб користувач з'їхав з глузду. Я вчора зранку провів пів-години намагаючись зрозуміти, що мені вибрати для випадкового використання інтернету на смартфоні (основний інтернет в мене на CDMA), а потім ще пів-години намагаючись зрозуміти, як це ввімкнути.

Справа в чому: є стара послуга Гіпер.НЕТ, яка в мене працювала 5 чи 7 років. Чомусь зараз якщо дивитись в Інтернет-Помічник, то вона начебто вимкнена. А ще вони ввели якийсь Смарт.НЕТ з дешевшими тарифами. Його треба ввімкнути, як з'ясувалося, але в Інтернет-Помічнику його немає, і в голосовому меню теж.

Я позвонив оператору, дуже чемно поспілкувався і оператор сказав, що мені прийдуть налаштування на телефон. Ок. За 15 хвилин прийшов пакет СМСок і власне налаштування, все прописалося в смартфон і смарт.нет став каналом зв'язку за умовчанням (власне, тільки його і було надіслано). Чудово, все ок.

Це був вступ.

А тепер слідкуйте за руками.

О 22.20 (тобто вже пізно ввечері) я отримую другий комплект СМС-ок від МТС, що мені буде надіслано налаштування Інтернету. Я ще подумав, що це дублікат ранкових. Оскліьки я вже ліг спати, мене це роздратувало (але і врятувало) і я поліз дивитись, що ще мені надіслали. А надіслали мені повний комплект налаштувань APN'ів, тобто WAP, WAP MMS, WAP GPRS тощо. І от тут на мене чекав сюрприз. APN'ом за умовчанням став WAP.

Що б сталося якби я не звернув уваги на ці налаштування? Гадаю, влетів би на дуже велику суму, спробувавши покористуватись інтернетом (адже відомо, що WAP коштує набагато дорожче звичайних сервісів). А МТС абсолютно чесним шляхом видурила б з мене купу грошей.

Маю сказати, що за Ющенка такого не було (с)

PS: доводиться вводити тег "шахраї", якого раніше не було :(
Поки була жива UMC, вона все-таки була українською компанією. МТС став російським, що труба. І нехай оператори розмовляють гарною українською мовою, і голосові меню теж чудово локалізовані. Але там, де робот очікує на голосову відповідь абонента (конкретно в автоматизованій системі оцінки якості сервісу), українська мова не розпізнається. Російська розпізнається чудово і з першого разу. Тобто тим, хто впроваджував систему, на думку впасти просто не могло, що хтось може користуватись іншою мовою, ніж російською.

Половина сервісних повідомлень теж не українізована :(

І до речі - у нас мали ще рік тому ввести сервіс зі збереженя номеру телефона при зміні оператора. Це працює чи так і не ввели?
Майкрософт убирает кнопку Пуск из таскбара.

Я уже больше десяти лет (с тех пор как появились мониторы 17") держу таскбар сверху, как в BeOS и MacOS. Это вроде бы удобнее, т.к. он легче "читается". Сегодня попробовал для разнообразия перетянуть его вниз. Это позволяет больше фокусироваться на текущем окне (хорошо для тех, кому нужно длительно выполнять работу в одной программе), но очень неудобно, если постоянно переключаешься между программами или смотришь в system notification area aka tray (как я). Выдержал я так с пол-часа, потом вернул таскбар на привычное место наверху.



- Я думав, цією штукою можна тільки горіхи колоти!
Тарзан

"Десятки людей купили запуск персональных спутников на орбиту". Цікава стаття, а ще цікавіше - обговорення. На перший погляд вся ця ідея - це напис "тут був Вася" космічного масштабу. Але, дійсно, багато речей починаються з гри. А при гідному фінансуванні і доробці функціональності пікосупутникам люди самі вигадають багато різних застосувань.

Попробуйте напечатать как можно больше слов (как вариант - составить осмысленные предложения) используя только левую часть клавиатуры (деление проходит по буквам епи-нрт). Более сложный вариант - используйте только правую часть клавиатуры. Сложность в том, что 6 из 10 гласных букв, причем, наиболее часто употребимых, находятся на левой стороне.
Цитата від співробітника: "Те що воно не збирається, не значить що воно не працює"
Человек физического труда (индустриальная эпоха) Человек умственного труда (постиндустриальная эпоха)
Работает руками Работает головой
Имеет мозоли на руках Имеет мозоли на заднице
Вывод: если все сейчас делается через задницу, то стоит ли удивляться упадку цивилизации?
From Security is ... series 2

  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31