За життя

Стягнуто з мордокниги Олексія Сухого Они стояли и смотрели друг на друга с недоумением.
- Дожилась - подумала белочка.
- Допилась - подумала смерть.
У нас кульбабки квітнуть і розвиваються (знято телефоном сьогодні вранці):

dandelion



А це місяць тому гриби в лісі біля будинку збирали:
mushroom5


Ні, це не логотип Windows 8. Це нередаговане (тільки розмір змінено) зображення звичайного вікна в приміщенні, знятого на камеру смартфону. inspiration_window
Де ви бачили в Україні тундру? А песця у нас можна зустріти хіба що на хутряному ринку. Тому пропоную автентичну (у кацапів немає!) альтернативу цьому пухнастому звіру, улюбленцю всіх песимістів і інших віслюків Іа.
Прийшов сьогодні черговий користувач за молотком. "А у вас є сертифікат ISO 9000 на якість молотків", питає. Я йому і відповів, що ми за папірцями не женемось. Не зрозумів. В них компанія вимагає, щоб все, що купується, було сертифіковано сторонніми організаціями. Ну, довелось його відправити в церкву, хай морочить голову попу (відповідно до анекдоту). От бувають же комерційні структури з дурнуватими вимогами. Бувають, але не дуже довго.
Заїхали в Dream Town (1) на Оболоні у справах, і зайшли на третій поверх поїсти. Зазвичай я беру або суші (норімакі, діти від них пищать взагалі) в Япона Хата або китайчатину (але в Дрім Тауні її немає). А тут дивлюсь, лавочка, "перший мексиканський ..." (на чеку написано "закусочна ТАКі БУЛО"). Замовили два Гранд Буріто і напої "маргарита" (апельсиновий сік з перетертими ягодами). Все було *дуже* смачно і певною мірою refreshing після звичних вже піц, бургерів і іншої європейської кухні. Так що рекомендую спробувати.
Де можна взяти в Києві використані шини (10-20 штук R14-R18)? Потрібні під клумби і огорожу. Якщо в когось є непотрібні шини, заберу.
Якщо ви користуєтесь мірандою і вас дістала її глюкавість, то для вас є гарна новина - половину команди розробників міранди глюкавість теж дістала і вони її переписали. Нова інкарнація зветься Miranda NG (яка несподівана назва!). В комплекті велика кількість плагінів (увага - качати треба два архіви - з програмою і з плагінами) і все працює досить непогано. Дані зі "старої" міранди підтягуються, плагін History++ наявний (що актуально, бо в мене в міранді потрібна по роботі історія обговорень зі співробітниками лежить). Можна користуватись.
Марципан нині не в моді - все більше праліне та інші помадки. В кращому разі можна придбати щось на кшталт Метеорита чи російських ведмедиків на півночі. А ще марципан - це така штука, котру вдома не зробиш: потрібні певні інгредієнти (інверсний сироп), котрі дістати непросто. Тому кожен випадок появи в продажу марципанових цукерок викликає в мене підняття настрою на весь день. Так от ... в Метро на Петрівці (може й в інших теж) продають німецькі батончики з марципаном по 16 грн за штуку (розміром з Nuts). Загорнуті батончики в целофан помаранчево-червоного кольору. На Петрівці вони викладені серед стенду з кавою і чаєм, котрий чомусь стоїть посеред ряду з цукерками, і "викладені" - це просто стоїть коробочка, в який лежить штук 10 цих батончиків (десяток вже після мене, до того їх там було значно більше :).
Гідрогель (акумулятор вологи, що додається в грунт для більш рівномірного зволожування рослин) коштує приблизно по гривні за один грам (ага). Якщо напотрошити підгузники Pampers, то цей гель вийде разів в 100 дешевше, і значно більше.
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31