За життя

Є у нас на Богатирській одна свіжа точка для зручного стояння даїшників. Де вони сьогодні зранку і стояли. Коли я їхав в місто, я їх бачив і, відповідно, знав, що вони там є, повертаючись назад через годину. І от коли їхав назад, спостерігав -- з-понад десятка машин, що проїхали назустріч на ділянці протягом кілометра до даїшників жоден не попередив мене. Я списую це на декілька факторів і жоден з них не прикрашає пересічного українця. Всі їх можна звести до виразу "щоб у сусіда корова здохла". А взагалі я вже писав, що київських водіїв можна через одного до стінки ставити. Виїхав на забите перехрестя - нікчемна людина, котра думає тільки про себе. Користі для суспільства - нуль, можна до стіни і кулю в лоба.
В Google Webmaster Tools в розділі Labs з'явився інструмент для аналізу Page Preview, як його бачить гугль. Подивився я на нього і з'ясувались досить неприємні речі: не знаю, як вони рендерять цей Preview, але він не відповідає ані стандартам ані результату, як його видає браузер Chrome (що можна було б очікувати) і показується в Preview повна лажа. Конкретно, проблема з версткою CSS. Як боротись, поки що незрозуміло :(
Цитата: 20. Московская патриархия оказалась сборищем еретиков и безбожников . Зарубежная церковь оказалась еретической. Старостильные греки оказались еретиками. Русские старообрядцы ведут свою духовную родословную тоже от еретиков периода Аввакума. Вгадайте, від кого (відома людина, дуже релігійна).
Це Сісі. Пахне лимоном. Дуже схожа на оцей Mamy Blue, але як видно, колір відрізняється (Mamy Blue більш синя, а ця більш рожева). Сісі були куплені як такі, що дохнуть, в садовому центрі по 15 гривень. Два кущі я реанімував і віддав, а один висадив. Минулий рік він був слабенький, а цього року подарував отаку здоровенну (квітка розміром з невеличкий піон) і дуже запашну троянду.


Мій HTC Evo, котрому сьогодні виповнився рік (його, якщо пам'ять не бреше, в цей день минулого року чи то випустили, чи то офіційно презентували), отримав (чи навпаки подарував?) подарунок - автоматичне оновлення до Android 2.3.3. Що є приємною несподіванкою. Не те щоб мені потрібна була ця версія, але приємно, що пристрій досі підтримується, хоча HTC з тих пір випустило і Evo 3D і ще кілька моделей.
Розмовляв сьогодні із прорабом і пасічником. Обидва працюють по Київській області в різних місцях. І вони незалежно один від одного сказали, що вода з-під землі пішла. Скважини пусті, народ бурить на 120 і більше метрів, щоб дістатись до води. Колодязі - ті взагалі де-інде висохли. При цьому народ воду витрачає на полив полуниць і іншої городини (полив, звісно, здійснюється в архаїчний спосіб, дощуванням). А ще пасічник каже, що зникають бджоли: від сотового зв'язку бджола дуріє і не може знайти дорогу додому. І падає від втоми. А якщо ви не знаєте, бджоли здійснюють 80% запилення квітучих рослин. Тобто якщо зникнуть бджоли, то людство банально вимре з голоду.
"Сарафанное радио" последнее время становится все более эффективным методом распространения информации о товарах и услугах. Данная статья содержит полезные рецепты по повышению эффективности метода. 1. A one-page flyer. Have a brief overview of your business ready to pass along at all times in case you meet someone while networking who wants to quickly pass along your information to a prospective client he or she knows. You should have a hard copy to fax and an electronic copy to email.
Стаття описує альтернативи TCP, і зокрема пояснює, чому TCP неоптимальний для великих файлів і сучасних швидкісних мереж.

Від себе додам, що ми років з 10 тому писали рішення на заміну TCP і здається мені, що оцей програмний варіант (FASP), що описується в статті, це і є наше рішення (ми своє писали в порядку аутсорсингу, тому права на нього у американців).
Палитра обычной радуги кому поднадоела, а кому и запрещена, поэтому нужно создавать новую. В новую радугу мы обязательно должны включить такие цвета:
  • малиновый
  • огненный
  • морская волна
  • перламутровый
  • вишня (древесина)
Помогаем дописать список, пожалуйста?
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31