За життя

Однажды Чукча принес в редакцию свой роман. Редактор прочитал и говорит:
— Понимаете ли, слабовато… Вам бы классику читать. Вы Тургенева читали? А Толстого? А Достоевского?…
— Однако, нет. Чукча — не читатель, Чукча — писатель.


Люди, котрі пишуть стандарти на протоколи обміну даних в мережах дуже схожі на законотворців. Вони пишуть набори правил, котрі, навіть якщо в них немає протиріч, розроблені з думкою виключно про тих, хто пише, а не про тих, хто буде це виконувати. В випадку протоколів це якісь багаторівневі синтаксичні нагромадження з мотивацією "якщо клієнт висловить бажання...". Мля, який клієнт? Користувачеві (людині) той ваш протокол до дупи, а в комп'ютера бажань ще не народилось (коли народяться, це буде ера тріумфу штучного інтелекту). Або перли на кшталт "з ймовірністю 50% я хочу отримати файл в форматі X, з ймовірністю 30% - в форматі Y, але в жодному випадку не шліть мені файл в форматі Z". Сцуко, квантове програмування вже сьогодні. Нащадки Гейзенберга розмножуються... Ні фіга ніхто не хоче думати за інших. "А нахрєна?" (с)
Найбільш сумною стороною подій виявились не власне події чи відсутність реакції на них з боку зіц-президента (власне від пахана ніхто нічого очікувати і не міг), а реакція на них блогерів. Узагальнити її можна просто "хай вони там один одного повбивають".

Хоча зі зграйно-тваринної позиції таку реакцію можна зрозуміти (усунення вищого піднімає статус інших членів зграї), з точки зору людської моралі вона абсолютно неприйнятна. Фактично йдеться про схвалення дій, скоєних верхівкою Партії Регіонів - адже якщо побиття опозиції (із замахом на життя), котре підпадає під дії цілої низки статей кримінального коодексу, сприймається схвально, то цим самим люди ставлять себе на одну сходинку як з тими, хто скоював цей злочин, так і з тими, хто обирав злочинців у владу.

Оскільки частина "розумних" (в лапках, оскільки їхня розумність тепер виявляється доволі сумнівною) людей підтримує злочинців, а годі й думати, що ті, хто підтримував злочинців раніше, раптом перестали робити це зараз, то проста арифметика вказує на те, що більшість населення схвалює насильство по відношенню до опонентів і ті методи роботи з народом (а депутат - представник народу), які проваджує партія регіонів.

Це саме населення забуває, що бити будуть саме їх, а не одне одного -- це цілком підтверджується спостереженнями науки етології за поведнінкою ієрархічних зграй приматів. Кожен, хто думає, що його це минеться, бо він, мовляв, маленька людина, забуває, що саме на котиках маленьких людях і будуть відпрацьовувати свої навички міліція, внутрішні війська і проста позаштатна гопота на службі партії регіонів.

Гадаю, Борис Березовський за 10 років в Лондоні відірвався від радянської реальності, коли казав, що 5 років змінили українців. На те, щоб скотитись до тваринного рівня мислення, населенню України вистачило 9 місяців. На мою думку, це і є справжнім здобутком Януковича на посту -- за 9 місяців з народу України зроблено зграю павіанів. З чим вас всіх (а особливо тих, хто свою скотську сутність проявив останніми днями в ЖЖ) і вітаю.
"Як повідомляло агентство, депутат Верховної Ради Андрій Пінчук (фракція Партії регіонів) пропонує парламенту заборонити продаж алкоголю, пива і тютюнових виробів у малих архітектурних формах. "

Гарна ідея, але, як і все в цих ПРсів, через задній прохід. Під прапором боротьби з алкоголізмом вони хочуть збільшити прибутки лікеро-горілчаних заводів і мереж супермаркетів.

Для справжньої боротьби з пияцтвом потрібно було зробити інший крок - ввести заборону на торгівлю алкоголем і цигарками в супермаркетах, перенісши їх в окремі магазини. Це дало б можливість і заробити власникам супермаркетів (відкрили б окремі додаткові точки, а полиці, що звільнились, заповнили б іншим товаром), і трохи обмежило б споживання неповнолітніми.

А так ми отримаємо пастеризовані помиї і неможливість купити розливне пиво і інші смачні напої.
Не витримав і поставив собі Angry Birds, про який постійно говорять і пишуть. Це ті ж довбані телепузики, тільки в смартфонному виконанні. Тягомотина і нудота. Три чи чотирі рівні пройшов і зніс. Ані геймплею, ані графіки. Сумно, панове... Як має деградувати світ, щоб власникам смартфонів втюхували таку каку для дво-трирічних дітей, а головне, щоб вону ту каку жерли і просили "дайте ще"?
Слава українським шляхобудівельникам! Два роки вони будували (а ще до того скільки проектували) гаванський міст і розв'язку. І це ж треба - замість того, щоб по шляхопроводу вздовж набережної пустити рух в обидва боки, чи принаймні зробити окремі смуги для тих, хто їде з Оболоні і тих, хто їде по Набережно-Луговій (так вона називається?), вони поставили там світлофор. І тепер там, де можна було (б) рухатись на повній швидкості, тепер постійні затори. Хтось скаже, що на Поштовій площі все одно світлофор. Так, є така проблема, але вона буде вирішуватись в майбутні роки. А цей же світлофор вже не прибереш, оскільки там перетин рухів і без світлофору буде колапс на окремо взятій ділянці. Шляхопровід треба було ширше будувати. Я простояв там тільки що 40 хвилин і навіть не доїхав до світлофора. Повернув направо і повернувся на Петрівку.
Яка феєрична, просто несамовита нісенітниця. Такого безглуздя я не чув вже не пам'ятаю скільки. Читати обов'язково, щоб бачити, якими олігофренами повниться Європа.

Українські Новини - Депутат Європарламенту Сівець здивований, що підприємцям не подобається Податковий кодекс
Nokia копає собі могилу і я б їй залюбки в цьому допоміг. Їхнє лайно під назвою Ovi Suite працює один раз з десятка і лише після якихось дивних танців з приводу порядку підключення телефону, запуску програми і Outlook'а. Причому, цей порядок з'ясувати мені так і не вдалося. В інших випадках Ovi Suite пише "синхронізацію скасовано" і хрін довідаєшся, чому. Софт від Oxygen Software працює чудово за тим винятком, що OxySync синхронізує тільки телефонну книгу, а мені потрібен весь PIM. Я завжди не любив нокії, і навіть знав чому - в них абсолютно, напрочуд криворукі програмісти. Це черговий раз підтвердилось. Питання: є якийсь софт, який просто синхронізує PIM (без жодних інших рюшечок) з телефоном, але робить це нормально? PS: Як тільки з'явиться Blackberry Torch в Україні, куплю його замість цього покидька.
Намагався через приватбанк заплатити за телефон (МТС контракт). Через приват24 платіж не проходить (звісно, мене про це ніхто не повідомив, і більше того, прийшла смс, що платіж прийнято!). Через форму на сторінці "швидке поповнення" отримую помилку, що картку не авторизовано (брешуть - картка їхня ж, працює всюди без проблем). Через сторінку на сайті МТС (яка веде на той же приватбанк) взагалі феєрично -- вожу номер телефону (код оператора + 7 цифр) і отримую помилку "введіть 7 цифр після коду оператора". Спрацювала тільки оплата через голосве меню МТС тою ж кредиткою. Намагаюсь заплатити за Viasat, а для цього треба дізнатись баланс. Щоб дізнатись баланс, треба зареєструватись. Щоб зареєструватись, потрібно ввести номер договору. З'ясовується, що до номеру договору в системі немає email'а, на який вони пришлють щось (що? Нахріна?). Голосове меню не працює - дублюються цифри при введенні номеру телефону (дублюються у них, а не в мене). Онлайн-оплата не працює теж, оскільки немає з'єднання із сервером, як я розумію, Портмоне (який все одно не може обробляти картки Приватбанку, так що пофіг). Короче, наш сервіс повернувся обличчям кудись в далечінь. Може воно і на краще, що таких "підприємців" будуть нагинати?
Рекламувати потрібно те, що можна купити. Компанія, яка побудувала в Києві "французький будівельний супермаркет "Leroy Merlin", про це правило забула. Реклама супермаркета висить, але сам він не працює, і коли буде - невідомо. Відповідно будь-хто, хто відвідав закритий магазин, більше туди не приїде, оскільки просто не знатиме, що магазин вже працює.
Chrysler представляє: нова версія 300C. Я там нарахував сліди щонайменше 3-х автомобілів: передні фари і профіль передньої частини від Audi A8, кут багажника в профіль a-la Cadillac CTS, вигляд ззаду -- Maserati Quatroporte.
  • Архів

    «   Вересень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30