За життя

Цікавий і широкий перелік протестанських течій в християнстві. В дереві навігації ще про секти є багато чого цікавого. Дякую Павлу Шевчуку за наводку..
Показували тільки що в передачі по Discovery про реактивний автомобіль (для побиття рекорду швидкості), і там зроблені магнітні гальма. Тобто фізичний контакт гальм відсутній, а гальмування здійснюється за допомогою магнітів. Має бути дуже зручно і ефективно, якщо вони навіть на такий швидкий автомобіль (1300 км/год) ставлять такі гальма. Цікаво, що така технологія органічно вписується в систему регенерації, адже це є фактично генератор струму.
- А як називаються люди, які не їдять рослини? - Мерці.
Китаєць 20 років показує всім свою ампутовану ногу в формаліні. Але робить він це не з екзгібіціонізму, а для застереження. Справа в тому, що 20 років тому він потрапив в ДТП на п'яну голову, в наслідок чого втратив ногу. Її він і показує в своєму рідному місці як застереження. Каже, допомагає.
Кацапи знову показали свої підлі пики.
http://kotyhoroshko.livejournal.com/345677.html

Прошу всіх українців підтримати і в своєму журналі теж розмістити посилання на вищевказаний запис. Вкрай необхідно підняти це повідомлення в топ.
Європа кризу, здається, не помітила взагалі: 1) замовив майже місяць тому електронну читалку книжок iRex 1000S у голанців. Вони проклацали дзьобом моє оплачене замовлення. На сьогоднішнє питання "де товар" відповіли "ой, ми відправимо протягом 2-3 днів". Приїде, розповім детальніше. 2) замовляв в понеділок сертифікат на InstantSSL. Дві кредитки (корпоративну і особисту) служба RBS WorldPay (найгидотніший сервіс з чарження кредиток, який я бачив) відхилила. Запитав рахунок щоб оплатити wire'ом. Order Confirmation прийшов вчора (через добу), рахунок сьогодні (через дві доби). Це при тому, що рахунок запитував я поштою і в їхньому HelpDesk'у і додатково для мене його запитував дуже ввічливий serviceman в Live Chat'і. І при тому, що я вже є їхнім зареєстрованим користувачем (ми в них code signing сертифікат купували). Наскільки я пам'ятаю, перший цикл мого спілкування (в 2006-му році) тягнувся взагалі біля тижня.
В Киеве на Контрактовой площади есть харчевня "Домашня Кухня" (быстрое и качественное питание с постоянным потоком посетителей в более сотни человек в час). Это единственная известная мне точка в радиусе 500 метров (не считая Киево-Могилянской Академии и других подобных заведений), где есть туалет, куда можно достаточно легко зайти с улицы. А Контрактовая площадь - это место, где кроме прочего пьют пиво на лавочках. Т.е. спрос на услугу фантастический. Что сделали горе-проектировщики в харчевне -- крошечные туалеты, в которые постоянно очередь. А ввиду лета и пива сотрудники харчевни не нашли ничего умнее, чем повесить на дверях в харчевню (с улицы) сообщение "по техническим причинам туалет не работает". Как выяснилось, туалет таки работает. Нюанс номер один - человек, который хочет в туалет, прочитав надпись, пойдет искать туалет, и как клиент он для харчевни потерян на сто процентов даже если он пришел кушать (ибо проверять истинность надписи, если ему припекает, он вряд ли станет). Нюанс номер два - а почему вместо дурацких объявлений не брать деньги за туалет? При тамошнем потоке людей 2 или даже 3 гривны за посещение отобьют и стоимость бабушки "на кассе" (на табуретке) и обслуживание туалета. А посетителям - проход по чеку бесплатно. Никаких проблем с шаровиками и дополнительное привлечение потенциальных клиентов. Один недостаток - помещения туалетов не просто маленькие, а крошечные (размером с два вагонных туалета мужской, в женский не заглядывал).
А ще я задоволений як слон тим, що купив по 20 грн. за 3 кг пачку комплексних мінеральних добрив для рослин (виробництво Луганськ). На дерево (липу 4 м. висоти) потрібно всього 10 грамів добрив під корінь, на кущ - 3-4 грами, вноситься раз на місяць. Тепер не треба їхати шукати біогумус.
Сьогодні готували площадку для дороги, для цього викошували очерет і іншу гидоту. Трімер показав себе на висоті. Я підрегулював розміщення ручок і підвісу так, щоб ніж трімера йшов паралельно поверхні землі. Тепер ріже відмінно і не загрібає землю. Очерет і іншу гидоту навіть тупе (я його не точив) лезо ріже. Я навіть спиляв ним (щоправда, десь хвилину чи півтори витратив) невеличку тополю. Також подивився в магазинах Ole-o-mac'івські трімери. Ну, вони, звичайно, охайніші і більш ергономічні, але ціна - від 3 до 6 тис. грн.. Так що буду поки що з китайським.
  • Архів

    «   Вересень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30