За життя

Виявляється, пиво захищає жінок від остеопорозу. Ми вже знаємо, що вино захищає серцево-судинну систему, коньяк розширює судини, горілка сприяє міжстатевому спілкуванню... Лишилося ще з'ясувати, що самогон робить вас безсмертним, і можна закривати всі виробництва крім алкогольних.
Починаю вести записи про котів, бо потім загубиться, а історії з ними трапляються постійно. Сьогодні коли їхав з дому, зайшов в будинок і сказав Шейлі, що вона за головну. Персик висунув пику, що мала виражати думку "хазяїн, ти здурів?". Приїхали - шерсть Шейли по всьому будинку. Вочевидь Персик пояснював Шейлі, хто в хаті головний (без причини він її не ганяє).
Тут. Є кілька досить жорстоких, але більшість смішні. Як воно працює, я розумію - банери показуються відповідно до ключових слів, а слова-виключення або не ставлять або не підтримує engine. В мене була такого типу фотка теж - на сайті Мембрана.ру стаття про те, як лікували мишей (тестували щось) із заголовком "мишам подовжили життя", а внизу реклама від Бігуна "позбавтесь мишей назавжди".
Виявляється, в сервісі Приват24 від Приватбанку можна здійснити платіж на користь російських сервісів, в тому числі і WebMoney. Якщо вам актуально закидати гроші на WebMoney, то можна користуватись. Знаходиться послуга в меню Платежів. Щоправда, маю нагадати що за законодавством України людина може мати тільки UAH гаманець в платіжних системах. Тому якщо платіж здійснюється на свій гаманець, то краще завести декілька і поповнювати саме UAH, а потім конвертувати.
Виявляється, на сайті Microsoft досі можна скачати MS DOS 6.22, Windows 3.1 та 3.11, QuickBasic 4.5, Visual Basic 2.0 та Visual C++ 1.52.
(для IT спеціалістів only)

Наша українська компанія (Softpanorama++) приймає участь у програмі Empower від Microsoft. В червні участь закінчилась, а я пропустив термін. На щастя, цього місяця вдалося подовжити участь ще на рік (далі потрібно буде отримувати Microsoft Certified Partner, але це ми зробимо обов'язково). Але з весни Microsoft не розсилає диски з ПЗ. Потрібно тільки качати з сайту. Це означає, що за рік треба витягнути все-все, що може знадобитись, і ще й в декількох мовах. От, сижу тягну інсталяції Windows 7, DDK, BizTalk 2009 і ще купу всього нового, що було за пів-року.

Заяча капуста. Їстівна. Цікаво, чому її не вирощують в городах.
CDMA Україна вже не перший раз (почали вони, здається, в лютому) надсилає акційну пропозицію - поповнити рахунок на 200 грн і отримати 50 грн додаткових на рахунок. Це в них постійно-діюча акція чи їм так кешу не вистачає, що їх аж крутить?
В аптеках Великобританії почати продавати тести на встановлення батьківства . Насправді, це не тести, а набір для збирання матеріалів + право на аналіз, (матеріали треба відправляти в компанію для аналізу). Та й коштує послуга недешево - біля 250 доларів США.

Однак, для Великобританії це питання актуальне - 25% проведених ДНК тестів на батьківство показують, що юридичний батько не є батьком біологічним. Звичайно, тести проводять здебільшого, коли є підозра на такий висновок, тому 25% за результатами тесту не є чвертю всього батьківства в королівстві, але все одно показник досить високий.

Такому результату є певні біологічні причини - як показують певні дослідження, жінка під час періоду, максимально сприятливого до зачаття, біологічно схильна до зради контакту зі стороннім чоловіком. Також, якщо поглянути на англійців, вони не блищать красою.

Порадувала заключна фраза: "Критики отмечают, что информацию, полученную по результатам анализов, следует сообщать детям только при условии надлежащей психологической подготовки. ". А про батька, якому теж потрібна певна психологічна підготовка, хтось подумав?

UPD: Судячи з контекстної реклами, в Західно-Монголії ці тести вже теж поставлені на потік.

На Героїв Дніпра на кільці поміняли схему руху. Тепер головна дорога - по колу. Стосовно решти Оболонського проспекта не знаю.
  • Архів

    «   Вересень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30