За життя

HTC Flyer має стілус. Котрим можна робити нотатки поверх будь-чого! Якщо цікаво, читайте огляд за посиланням.
Привезли сьогодні замовлений мною в США планшет Acer ICONIA Tab A500 (на базі Андроіда). Офіційна сторінка тут, огляд тут. Свій огляд я писати не буду, оскільки у професіоналів вийде краще.

Із суб'єктивних вражень:
  • Якість вражає. Екран яскравий, дизайн відпадний. iPad - просто цеглина, вирубана тупою сокирою в порівнянні із цим.
  • Андроід 3.0 незвичний, багато чого відрізняється від смартфонної версії.
  • Сам по собі форм-фактор досить специфічний -- пристрій виглядає дуже тендітним для пересічного тягання із собою. Тобто потрібен міцний чохол.
  • Що з ним робити, я поки що не зрозумів. Книжки (особливо скановані PDF) читати зручно (і для того він і брався), а от для решти задач планшет на базі вінди зі стілусом набагато зручніший. Особливо враховуючи, що на відміну від вінди андроїд не має режимів Sleep/Suspend і Hibernate. Тобто його можна тільки shutdown.
Шарп представив смартфон на базі Android в форм-факторі "розкладушка". І це круто, маю сказати. Я колись півтора роки користувався смартфоном RoverPC S2 в такому самому форм-факторі як цей, але тоді з PocketPC 2003 Phone Edition. І вважаю це одним з найбільш вдалих форм-факторів (всього практично реалізовано біля 20, не рахуючи концептів).

Міліція знайшла у Львівській області мопед, який 5 років шукав Інтерпол

Цікаво, цей мопед із дарчим написом Папи Римського, чи чим він такий цінний?
Рослини у нас вдома саджати вже немає де. Тому ми починаємо засаджувати бабусині 0.35 га в селі. Процес йде жваво - два посаджені місяць тому персики пруть в гору не гірше ракети Алтас.

Але я не про це хотів розповісти. Сьогодні на базарі продавали ківі. Не актинідію, котрою у нас пів-паркану засаджено (друга половина фундуками і виноградом), а саме ківі. Кажуть, що в Чернігові плодоносить. Звісно, пройти повз таке я не міг і, купивши одну, посадив її замість викопаної актинідії (котра поїде в село). А ще там же продавали фейхоа. Але це росте тільки в приміщенні, тому ми його оселили в зимньому саду (є в нас така зона на кухні - там взимку тепло і світло). Будемо їсти фейхоа і сік із ківі.

До речі, араби сік із ківі роблять з м'якоттю (як кацапи з берези). Пити неможливо - колеться.
В мене сьогодні одразу кілька новин стосовно білченят. По-перше, все вказує на те, що в клітці в мене сидять дві дівчини (це дуже сумно, оскільки мені вкрай необхідний ще один самець і я сподівався, що один із білченят таки був самець). По-друге, я сьогодні стикнувся ніс із носом із третім білченям (котре на фотографії на дереві). Воно приходить до годівниці їсти, там я його і зустрів. Це виявилась також дівчина. Тобто у виводку були всі дівчата. Що ж, будемо шукати хлопця ...
Йде собі стара бабуся по вулиці. В магазин чи може з магазину, зараз несуттєво. Тут ввічливий молодий чоловік пропонує бабусі допомогти, піднсти до дому сумку. Та радіє, аж до самого дому, де з'ясовується, що гаманця з пенсійним посвідченням і довідками про "дітей війни" (які всі пенсіонери завжди тягають із собою) в сумці немає.
взято звідси.

Состав:

Цветы сирени – 500 г
Сахар – 500 г
Вода – 2 стакана
Лимон – половинка

Приготовление. Собранные цветочки сирени промываем холодной водой, чтобы чистый продукт использовать, заливаем водой и кипятим 10 минут. Затем выдавливаем в полученную смесь лимон, накрываем крышкой и оставляем на 15-20 минут. Сок, который выделился за это время, сцеживаем в посуду для варки варенья, туда добавляем нужное количество сахарного песка и варим сироп. Оставшиеся цветы сирени старательно растираем с одной ложкой сахара и соком лимона (10 капелек), после чего погружаем всю эту массу в готовый сироп и от момента закипания варим 20 минут на очень медленном огне, периодически помешивая. Готовое варенье разливаем по банкам и закатываем.
Passwords Getting to the Treasure
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31