За життя

...і ще купа прикольних рейтингів тут.
Известная проблема: если CHM файл находится на сетевом диске, то его содержимое не показывается. В сети куча решений проблемы, но ... не работает в Windows 7. Поборол я эту проблему с помощью бесплатной утилиты от производителей Help&Manual (у нас с ними давняя дружба, кстати) - программа записала путь к файлам справки куда надо в реестре (точнее сказать, в ключи реестра как написано: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\HTMLHelp\1.x\ItssRestrictions и HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\HTMLHelp\1.x\HHRestrictions , UrlAllowList : string = "R:\Documentation").
Знаете ли вы, дорогие мореплаватели, что каждый год с судов-контейнеровозов в море падает около 10 тыс. (десяти тысяч) контейнеров с грузом при общем ежегодном обороте в несколько миллионов единиц? Представляю себе контейнеры с электроникой или автомобилями :(
www.ebookpdf.net . Англомовні книжки в PDF. Переважно з комп'ютерної тематики, але є про бізнес і не тільки... Я одну скачав для перевірки, - таки PDF, книжка чесна, без купюр.
Вкратце - они не открываются. Система отправляет на сайт Microsoft качать апдейт - смотрелку для HLP файлов под Vista. Апдейт просит сделать валидацию Windows, валидатор в Firefox не работает. Ладно, побороли. Качаем апдейт. Ставим - не ставится: "к вашей системе этот апдейт не применим". Закачки для Windows 7 нет, вистовская не работает. Ку-ку, товарищи...
Дивимось NatGeo Wild, де показують, як птахи і акули снідають сардинами. Дружина каже "а акули бакланів їдять? А то було б цікаво - пташка, фарширована рибкою".
Кидався під ноги в Гідропарку. Довелось сфотографувати, щоб відстав.
Мотоцикл (точніше, трицикл) для тих, хто не хоче поповнити ряди загиблих "хрустиків". Бачив живцем в салоні квадрациклів в Гідропарку.

Штука однозначно цікава, хоча (а) це таки мотоцикл (тобто потрібні права категорії А), (б) в Україні він коштує біля $30 тис. . За такі гроші можна непогане авто. Persu Hybrid однозначно правильніше.
Вирішили сьогьодні заїхати в близьке зарубіжжя, селище Нові Петрівці, а заодно подивитись згори на водосховище. Приїхали. Поїхали по одній дорозі, - шлагбауми, пост. Добре ... Включив навігатор, побачив що далі на карті є чудова дорога над водосховищем і як раз до Вишгорода. Поїхали туди, - паркан, будка ... Зі сторони Вишгорода, схоже, буде та ж ситуація. Я все розумію - Янукович вкрав собі шмат землі. А от за чий рахунок утримуються вартові і обслуга цього комплексу?
Вахтанг Кіпіані ([info]vaxo) обговорює тему "чи, може, голосувати за Гриценка?". Певний сенс, звичайно, в цьому (голосуванні за Гриценка) є - це набагато краще, ніж голосувати проти всіх, а обирати між двома сортами лайна не хочеться, оскільки що не обереш, смердітиме в першу чергу від тебе. Тому якщо хочеться, щоб президент був адекватний, дійсно європейського типу, треба трохи допомогти.
  • Архів

    «   Вересень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30