За життя

Цитата: "Несчастье не во внутреннем сгорании. А в том, что уже больше века автомобиль остаётся тележкой со стульями, багажным ящиком и мотором вместо коня.".

Ось тут теорія (клікніть, щоб подивитись картинки). А поки там розводять теорію, козятинський птахокомбінат розводить корів:



Куплено сьогодні в Метро спеціально заради цієї фотографії.
Сумна статистика стосовно спаму. Цього разу питання вивчається не в розрізі відправлення, а в розрізі отримання. І дослідження показує, що незважаючи на інформування людей і на те, що люди усвідомлюють ризики, пов'язані із спамом, вони відкривають спам-повідомлення. Зокрема, 15% респондентів відкривають повідомлення тому, що вони зацікавлені в інформації.

Що це означає? Це означає, що спам не перемогти пропагандою, інформуванням або сподіванням, що люди розумні. На жаль, розумність людей обмежується їх власними інтересами, тобто, якщо людину зацікавив заголовок, то вона відкриє повідомлення незважаючи на те, чи це спам чи ні. І вуаля - мільйони людей ловляться на заголовки на кшталт "Барак Обама потонув, пірнаючи з аквалангом" і отримують троянця (або й руткіт).

Каюся, я сам двічі відкривав (свідомо) спамові листи, і один раз заходив на сайт і навіть рекомендував сам сайт (бо сайт таки корисний).
Метро проводило лотерею с дополнительными призами в виде ваучеров на 60 грн. Билетики с номерами. При этом в результатах розыгрыша номера не отсортированы. Итог простой - посетители не ищут свои номера в списке, а Метро экономит на ваучерах. Но вот загадка - акции такого рода должны служить стимулированию продаж. При такой же экономии на спичках желания принимать участие в каких-то акциях и вообще ездить в Метро отпадает начисто.
В переходе раскладка нижнего белья. Трусы с надписью Евро-2012 современные, качественные. Рядом серые невнятного фасона и кроя трусы с красными буквами СССР. Для тех, кто еще там.
Це мало колись статись. Дослідники детально вивчили можливості отримання інформації виходячи з розміру шифрованих пакетів. Як з'ясувалось, в багатьох випадках з факту наявності пакетів певного розміру можна зробити обгрунтоване припущення про певні факти. Таким чином саме лише шифрування даних при їх передачі в web applications не дає потрібної приватності. На жаль, на сьогодні універсального рішення цієї проблеми немає.
Сьогодні проїзжав по Артема від Львівської площі на Лук'янівку. Там по дорозі є збанкрутілий банк Надра. Коли я проїзжав, біля банку стояли два мерседеси з номерами -- АС0003.. і ВС 0001 .. чи якось так (не в номерах справа). А от далі, на перехресті з Обсерваторною, стояли дайці і завертали весь потік машин з Артема на Обсерваторну. При цьому вони поставили своє корито поперек дороги. А найцікавіше було інше - там тролейбус їхав. Його на Обсерваторну не завернеш, як не захочеш ... На жаль, я не додивився це шоу. Тому цікаво - щр то за пацюк приїхав в Надра?
Продовжуючи тему глобального потупіння, читаємо тут. Я на жаль досі не дібрався до Хакслі.
Питання просте: в яку сторону (за годинниковою стрілкою чи проти) ви обертаєтесь назад.


Вже пів-року дивлюсь і розмірковую, як вони цей причеп розмістили. Тобто, що було перше - причеп (над яким надбудували площадку), чи площадка (під яку затягнули причеп).
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31