За життя

Ця пісня може примусити вас плакати або радіти, сумувати або мріяти. З нею ви можете уявити себе і на горі, і в долині, в морі чи в пустелі. Це пісня про минуле і майбутнє. Все залежить від вас.
#ccc; width: 300px; height: 48px; font-size: 12px; border:1px solid; border-color:#000;">
Только вчера я вспомнил Саймака, как вот она, новость - рекламные щиты отслеживают пол и возраст проходящих людей, чтобы лучше доставить им рекламу.
"Бережімо ліси, хлопці і дівчата. Вони нам ой як іще пригодяться." Дякую
Ходили вчора з другом в автосалон, що продає автомобілі преміум-класу. Внесли гроші в касу, виходимо - продавців немає. Я кажу другу "ну що, гроші вже заплатили, кому ми тепер потрібні". За 5 хвилин випливає такий собі об'ївшийся валіуму начальник відділу продажів і меланхолічним голосом каже: "ну, як ми діємо далі?".
Я в шоці - б'ємо в фанфари, звичайно! Музика, танці, дівки. Люди принесли торбу грошей, можна хоч спробувати посміхнутись і привітати людей із покупкою. Але навіщо - "ми ж вже практично свої" (про походження цієї фрази хай друг розповість окремо)?

Але то ще пів-біди - ну не вміють люди продавати як слід. Вбило інше. В машині немає килимків. Ага. В машині за $100K з білим салоном (і під ногами теж біле) немає килимків на підлозі.

Мене сьогодні цікавість розібрала, позвонив імпортеру. Питаю - "у вас в стандартній поставці йдуть килимки, а то людині машину привезли, а килимків немає?". 5 хвилин внутрішніх консультацій, потім кажуть "це індивідуально для кожної машини, питайте в ділера". Виходить, "рукавички на пошті спи вкрали", а імпортер покриває?


UPD: Ложечки! Ложечки! (це я на анекдот натякаю). Килимки знайшлись - вони їх не поклали. Хоча колір в них життєрадісний - такий же білий, як і салон. Запропонували замовити додатково гумові.
Виявляється, імені Артур немає в українському переліку імен! А Сніжана є.
Самець, $@#%#$%$, зжер сьогодні 200 доларів. Я збирався самця відсадити, щоб самка могла нормально виносити дітей, але за хворобою не встиг купити клітку. Сьогодні самка народила двох дитинчат, а цей #$%#$% кобель їх загриз. І відсадити його не було куди :(. Ладно, наступного разу буду навчений вже.
Я уже писал неоднократно, что в Microsoft работают одни идиоты. Это проблема любой крупной структуры - вместо того, чтобы принять минимальную ответственность, бюрократ предпочитает запретить.

"A handful of APIs from Silverlight 3 that don’t make sense in the Windows Phone application model have been removed."

Это включает в себя поддержку сокетов. Иными словами - в Windows Phone 7 невозможно будет создать приложения для сети. Вроде бы останется поддержка HTTP протокола, но это очень урезанная функциональность.

Т.е. как обычно за заботами о благе одних идиотов другие идиоты запрещают нормальным людям ковыряться делать совершенно естественные вещи.
3.14 однак...
Таке враження, що про маркетинг в страхових компаніях не чули взагалі.

За 4.5 роки я користувався послугами 4-х компаній зі страхування автомобіля (КАСКО). Одну з компаній нав'язав банк, решту вибирали по рекомендаціях. За цей час я заплатив за страховки біля $18 тис. .

Жодна з компаній не зверталась до мене із привітаннями зі святом чи повідомленнями про події в цій компанії як то нові тарифні пакети, акції, пропозиціями з продажу інших страхових послуг тощо. Тобто як клієнт я для СК не існую до тих пір, поки мені від них щось не знадобиться. Я розумію, що СК гроші отримала, а далі краще б вона цих клієнтів ніколи не бачила. Але ж це одноразова стратегія, яка не призводить до зростання лояльності клієнтів і прибутковості.

Відповідно, зараз, коли мені потрібно укладати кілька договорів страхування, я маю починати пошуки страхової з нуля. А якби хоч одна зі страхових компаній тримала зі мною зв'язок, то швидше за все я б надалі звертався саме до них.

Питання: яка СК в Києві зараз має стабільно пристойне фінансове становище і в якій пропонують КАСКО з нормальними умовами (тобто, щоб були мінімальні обмеження по страхових випадках) і, головне, яка платить по рахунках?
Давно я нічого не радив ... Сири я не люблю, але нещодавно натрапив на один з різновидів сиру Brie, а саме President, Brie з грибами. Ціну має чималу, але продається в (здається) 150-грамових пачках. Має специфічний Brie-шний аромат з додаванням грибного відтінку. Я вже третю пачку доїдаю. І ще одна річ, яка і дружині дуже сподобалась, це Добряна, сир Золотистий. Продається в трикутних пакуночках по 100 чи 150 грамів. Це різновид сиру з пліснявою, але на відміну від класичного вже Danish Blue цей має жовтий колір і дуже насичений смак і аромат, а також більш жирну консистенцію (danish blue все-таки сухий сир). Зовняшній вигляд в цього Золотистого специфічний, але не звертайте уваги. Рекомендується всім поціновувачам сирів з пліснявою. Скільки коштує, не дивився, бо брав всліпу, на пробу.
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31