За життя

Mirabo з грибами. Чудово, хоча дорого. Його треба вживати з дорогими французькими винами, краще білими. Куплений в Метро, більше я його ніде не бачив.

Рокфор виробництва ТМ Добряна. Дуже непогано. Дуже. Набагато краще за Danish Blue. Хоча золотистий в них краще вийшов, як на мене, але це питання особистих вподобань. Куплений в Мегамаркеті.
Здається, ніколи я ще не бігав колами і не рахував години до дощу. Але витрачати дві години на день на полив - це все-таки важко. Тому гарна дощова погода протягом 2-3 днів позбавить мене від біганини зі шлангами (а що таке 70 метрів шлангу на котушці? вони важкі і незручні) принаймні на тиждень, і дуже стимулює рослини. Завдяки моїм титанічним зусиллям крім великих лип, які почали гинути ще минулого року, не загинула після зими жодна рослина. Зокрема я врятував і всі троянди і навіть постраждалі в пожежі горішки. Збрехав - три кедрики, що залишались в горщиках в гаражі, засохли (вони почали робити це ще взимку попри стабільний полив). Але то не рахується - вони не були висаджені в грунт, і взагалі то я зваляв дурня - мені треба було їх поставити в горщиках в сніг. Ще я примудрився спалити корені трьом самцям актинідії (самки почувають себе краще не буває), але це просто загадка природи - більше не буду підгодовувати їх добривами.
По словам Андре Глюксманна, Германия более не думает категориями ЕС: ФРГ не связывает свое будущее ни с судьбой находящейся на грани дефолта Греции, ни с судьбой Франции. "У Германии теперь новые горизонты... Россия и модернизация России. Очень старая концепция, которая отсылает к эпохе царствования немецкой принцессы, ставшей российской императрицей Екатериной II", - считает Глюксманн.

Как говорится, ни добавить ни отнять.

Конечно, можно сказать, что Германия (крупнейший экспортер в мире) решает свои проблемы. Но с точки зрения развития цивилизации это однозначный шаг назад. Это не есть сотрудничество с Россией Достоевского и Чехова. Это есть сотрудничество с Россией ЧК и МГБ. Соответственно, следствием этого будет не Аустерлиц и даже не раздел Польши, а безоговорочная капитуляция Германии и холодная война.
Кyда ты, тpойка, мчишься, кyда ты деpжишь пyть,
Ямщик опять нажpался водки или пpосто лёг вздpемнyть.
Колёса сдадены в мyзей, мyзей весь вынесли вон,
В каждом доме pаздается то ли песня, то ли стон.
Как пpедсказано святыми - всё висит на волоске,
Я гляжy на это дело в дpевнеpyсской тоске.

БГ, Аквариум

Цим я відкриваю Книгу Жалоб. Дивитись на те, що відбувається в світі і в Україні зокрема можна з багатьох позицій. Але є одна, непопулярна. Давайте пожаліємо тих, хто займає не своє місце, і цим втрачає шанс на те, щоб стати людиною. Вони з тварин прийшли, до тварин і повернуться. А як ми можемо ставитись до нерозумної скотини? На неї не можна ображатись або скаржитись на її дії. Її можна лише пожаліти, - що ж вона, дурна тварина, робить ...
Героєм нашого сьогоднішнього запису до Книги Жалоб є Вася Цушко, нині зайнявший стільця "на вихід" міністра економіки.

Біографія його проста (детально з нею можна ознайомитись тут і тут). Народився (1963 р.), вчився, працював. Тут, звичайно, виходить маленька нескладність - в 31рік (в 1994-му), в цей вельмишановний пан стає народним депутатом України. Я не впевнений, але мені здається, що це хіба не наймолодший нардеп в Україні (крім останніх секретутотк з водіями). Цікаво, за які послуги він ним став. Але це вже інша історія, зараз не про неї.

Як писав Сірріл Норткот Паркінсон у своїй шедевральній праці з науки управління, кожна людина досягає свого рівня некомпетентності. Вочевидь, економіст колгоспу без вищої освіти перевершив цю межу ставши депутатом. На жаль, Закон Паркінсона дав збій, і наш герой не тільки тиснув кнопки при голосуванні, але й дібрався до практичних дій. Так, він займав посади губернатора, голови фракції, міністра.

На останній посаді він відмітився двічі. І про це і піде мова. Скандал із спробою захоплення приміщення прокуратури ще можна було списати на загальний бардак, але сьогоднішні дії яскраво показують, що від мавпи цей представник тваринного світу не далеко дійшов.

Чому ми заносимо цю істоту до Книги Жалоб, а не до прокуратури в заяві? Давайте проаналізуємо. Що робить людина, коли стикається з проблемою? Вона аналізує проблему, і за результатами аналізу приймає рішення про певні дії. Як показав розвиток людства, органічною властивістю людини є пошук можливостей до співпраці (у неандертальців не було такої властивості і вони програли кроманьйонцям). Що ми бачимо у випадку пана Васі? Ми бачимо безумовний інстинкт - дати в пику ближньому. Необгрунтована агресія до будь-кого, хто порушив межі території (в нашому випадку службового кабінету). Це є типова поведінка тварин-одинаків, які мають захищати територію від конкурентів. Але тут ми бачимо, що ніякої конкуренції немає. Є людський робочий процес. Вочевидь, пан Вася не є людиною, оскільки він веде себе по-тваринному, а не по-людськи.

Підсумовуючи, давайте хвилину (більше воно того не варто) посумуємо з приводу людської душі, яка могла стати чудовим комбайнером або механізатором, або на крайній випадок головою колгоспу, і цим затвердити своє положення і просунутись в світі людей. Вона ж (ця людина) була затьмарена коритом і на жаль втратила (на найближчі часи) своє право на розвиток. На цьому ми її і відправимо назад шукати жолуді.
(знайомі з будизмом зрозуміють, решті воно не треба)

В когось підхопив чудову ідею. Дослівно не пам'ятаю, але сутність така: "нема чому дивуватись щодо зниження загального рівня цивілізації - поповнення душ йде за рахунок світу тварин".


Для тих, кому цікаво, що то за світ тварин: це не "природа, мать наша" як нам розповідали в школі, а один з "світів" (світ богів, світ асурів тощо) в будиській філософії. Світ тварин знаходиться нижче світу людей.
Якщо зайти на розділ погоди, і подивитись в правий нижній кут, там можна побачити "розіграш погоди" і "доставка погоди". Обидва віджети додадуть вам гарного настрою, якщо ви ними пограєтесь. Мені сподобалось -4 в доставці погоди із встановленою галкою "хочу купатись".

Гугль попередив мене, що сайт meteoprog.ua є підозрілим, оскільки посилається на сторонні сайти, які є розсадниками зла. Таке ж повідомлення (із тими ж сторонніми сайтами в якості фігурантів) я отримав про autoconsulting.ua. Отакої ... І як мені тепер дізнатись, коли буде дощ?
Давно искал способ втянуть адвордовые кампании (групп у меня там штук 50, руками забивать утомительно) в adCenter.

И вот чудо:

  1. Import your Yahoo! and Google campaigns
    Start strong in the unified Bing and Yahoo! marketplace—and take advantage of the increased reach—by importing your high-performing Google and Yahoo! campaigns into Microsoft adCenter. When you’re ready, use the adCenter Desktop (Beta) tool to make bulk updates and create campaigns with ease. Or use Microsoft Advertising Intelligence to mold your Google campaign content into high-performing adCenter campaigns. This keyword research and optimization tool provides keyword expansion, research, pricing, and KPI data to help you maximize your return without doing the heavy lifting.

Судя по нагнетаемой истерии, 70-летие победы должно ознаменоваться не менее чем маршем российских войск по Берлину. В память о и в честь новопереизбранного президента. Интересно другое - писающие нынче кипятком русские малолетки, чьи и бабушки то на войну не попали, они в честь столетия победы (через 35 лет, когда им уже будет пора на пенсию) будут так же рассказывать детям про погибших пра-пра-прадедов? Так я напомню, -- нельзя следовать двум религиям одновременно. Православие и восхваление Сталина как гениального полководца - это несовместимые вещи. И еще один вопрос (чисто чтоб два раза не вставать) -- почему не отмечается каждых 5 (или пускай 10) лет день победы в Отечественной войне (настоящей отечественной войне, которая была в начале 19-го века)? Там ведь тоже русские солдаты с криками "За Царя!", "За Отечество!" шли в бой за нас с вами (ну, типа ... ). Или все-таки у нынешних русских ура-патрЕотов память слишком коротка? Или "тут верим, тут не верим"? Самим-то, господа россияне, не противно?
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31