За життя

Айзек Азімов, "Приход ночи" (рос.). Про те, як реагують люди на настання ночі в світі, де ніч трапляється раз на дві тисячі років. Книга цікава тим що, зокрема, розглядає ситуацію, коли цивілізація і наука нездатні перемогти міщанство і релігію в умовах цивілізаційної кризи. Свобода преси обертається рупором міщанства в боротьбі проти науки. Апофеозом і закономірним наслідком стає всесвітня збожеволення людей, і тільки окремі підготовлені люди з науковців і священників залишаються при здоровому глузді.
Общий фонд госбюджета Украины недовыполнен по доходам в январе-апреле на 11,5%

о-ё-ёй.
История (на английском) тут.

Интересна его музыкальная карьера - Дио провел на сцене более 50 (!) лет. Схожий сценический возраст имеет только Тина Тернер, но Дио, безусловно, сделал для рок-музыки много больше.
Шару там люблять ....

Читати на Румбурі
Моє знайомство з білками почалося з того, що самка при пересадці її з переноски в вольєр вкусила мене до крові за палець, а наступного дня здохла (мабуть, отруїлась). Я повіз тушку на Волинську, здав її на аналізи, а сам бігав по лікарнях в спробі з'ясувати, хто ж буде робити щеплення від сказу. Витративши пів-дня, я так ніц і не добився. За місяць були готові аналізи, з тушкою було все гаразд. Але я певний острах бути вкушеним заробив, і більше не намагався взяти білку за тулуб.

Було ще два випадки з білком Шуріком, коли він то пальця засунув в клітку, а інший раз намотав хвіст на вісь колеса, і доводилося його в авральному порядку вивільняти. Тоді він мене теж кусав (один раз до крові), але то не рахується.





І от сьогодні в мене маленьке свято -- я погодував з рук білченят і наважився таки засунути руку до бурундуків і погодувати їх з рук теж. І ті і інші мене поприкусували за пальці, але тільки щоб спробувати, чи його їдять чи ні (тобто не боляче і не до крові).

Проблема з ручним годуванням білок і бурундуків полягає в тому, що тварини боязкі, і якщо вони кусаються при захисті, то з рукою стає приблизно те ж саме, що з горіхом. Білка прокусує палець до кістки і заживає рана потім з місяць. Призвикають до рук вони погано і швидко дичавіють, якщо не брати їх на руки щодня.

Бурундуки, взяті в грудні, тільки нещодавно звикли до мене (хоча в продавця вони були ручні, він їх брав голими руками). А білченята ще маленькі, їх можна брати руками просто так, але вони теж нервуються (третій день в мене).

Отут детальний опис (англійською), як пан Джобс забрехався. Звісно, що то є маркетинг, але тим цікавіше виглядає виведення на чисту воду бізнесмена, що будує свій бізнес на оболванюванні людей.
Два місяці тому я писав, що євро опускатимуть до 1.2-1.25. Євро увійшов у вказаний коридор і судячи з усього зараз будуть застосовуватись заходи, щоб втримати євро не нижче 1.2. Тобто поки що мій прогноз справджується.

Ризикну зробити ще один прогноз -- країнам-свинкам (ПІГ - Португалія, Іспанія, Греція) будуть виписані довгострокові багатомільярдні кредити. Ангела Меркель сьогодні сказала, що ціна питання Греції 30-40 млрд. євро. Гадаю, що це невелика сума для порятунку євро і ЄС в цілому, і її виділять (траншами). Це і зупинить падіння курсу євро.

Що стосується України - на нас чекає болото. Як сказав хтось, не лайно, від якого можна відмитись, а болото, яке засмоктує. В т.ч. і в фінансово-економічному аспекті.
До нас в клієнти прибилась Church of Scientology, Церква Сайєнтології. Церкви як інституції я не люблю взагалі, вважаючи, що вони паразитують на людській вірі в щось (будь що, це в нашому випадку несуттєво). Але конкретно сайєнтологи, на мій погляд, свідомо і цілеспрямовано ошукують людей. Головною ідеологічною базою для сайєнтологів є Діанетика, книга про "науку про душевне здоров'я". Це паранаукова праця Рона Хабарда (засновника церкви) про промивання мізків оточуючим. Щоб вони були слухняні і щасливі. Приблизно як ті дауни в лікарнях, ага. А Церкву цей пан заснував для того, щоб ухилятися від сплати податків (як релігійна організація, сайєнтологи звільнені від сплати податків на прибутки). А прибутки в них чималі -- їхні "прихожани" (я б сказав, жертви) віддають церкві *все* своє майно. З більш високого рівня і багатих все не вимагається, але частку ті теж заносять і частку чималу. Зокрема Том Круз в їхньому числі.
Якщо хтось ще цікавився, проїзжаючи повз метро Лівобережна, що там за куполи (ось ці)



То це кафедральний собор греко-католицької церкви. Почали будувати в 2002-му році, планували закінчити до 2010. Як бачите,



ще не закінчили. Але роботи йдуть.

Бесноватые коммунисты в России:

Альтернативную версию разработали коммунисты и внесли ее в начале 2010 года. Они предлагали для доходов до 52 тысяч установить налог в 10 процентов, далее — по нарастающей. Это необходимо для "восстановления принципа справедливости, всеобщности налогообложения и равномерности распределения налога между гражданами", говорилось в пояснительной записке законопроекта.

@#$!@$#, я не понимаю, о каком принципе справедливости можно говорить, когда человек зарабатывающий 100 рублей, платит десятину, а человек зарабатывающий миллион рублей, должен отдать половину дохода. ГДЕ тут справедливость? Или это справедливость по-коммунистически -- отобрать у тех, кто работает и зарабатывает и отдать тунеядцам бедным есть справедливо?
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31