За життя

Феєричне питання - "підозрюється гепатит С, а грошей на аналіз немає. Де можна зробити аналіз безкоштовно". Феєричне воно тим, що курс лікування гепатиту С, якщо діагноз підтвердиться, коштує біля 30 тисяч доларів США. Поховання - теж недешеве задоволення. Тому, панове, пийте кефір. Замість.
Тут можна замовити кастомний скін для вашого ноута чи смартфона. Ну нарешті ... Спробую собі щось замовити на новий смартфон (про нього завтра).
Я дивуюсь з тих автовиробників, які вважають, що для виготовлення купе достатньо заварити задні двері. BMW 3 series, KIA Cerato Coup, тепер от Volkswagen NCC... А ще більше я дивуюсь з тих недалеких, хто купує ці "купе" і від цього вважає себе крутим і спортивним.
Цікаво, чому вагони потягів мають таку погану з точки зору аеродинаміки форму? Обвіс вийде недорогий, а зекономить чималі кошти. Обвіс цілком можливо зробити зйомним для обслуговування колісних пар і іншого обладнання
Боротьба із тютюнопалінням ускладнена насамперед тим, що цигарка - це дешевий спосіб отримати порцію задоволення за будь-яких обставин. Як би людині (яка палить) не було погано, цигарка дасть їй певне полегшення (хоча б на хвилину). Замінника, наскільки мені відомо, ще не вигадали. Електронні цигарки, як я розумію, не дають того ефекту, що звичайна цигарка. Чи може хтось палить і пробував і знає?
Просто уявіть собі цю картину в підробицях: === С клетки сбежал бурундук после 1,5недели как купили. Живет на кухне под мойкой, как только зайду на кухню прячется и не выходит. Что делать, как поймать на воле уже недели 2 или 3 точно не помню. Как поймать и стоит ли? Как приручить? Что делать не знаю, ребенок плачет, хочет увидеть. ===
Винахідлива американка пропонує труни для обручок, для святкування процедури розлучення.
Ходив в п'ятницю в ліс по ягоди. Якась падлюка полазила по кущах і поламала/потоптала їх. Не все, звичайно, але вони не переймались тим, щоб ходити обережно. Кущі йдуть вздовж лісової дороги, з обох сторін. Тобто йдеш собі і збираєш. Так от, я помітив, що біля тих кущів, де були поламані пагони, були товсті наїдені комари. А біля цілих кущів - не було. Тобто комари з'являлись судячи з усього як реакція на вторгнення людини. Кущів там багато, так що закономірність відслідковувалась точно. А ще було цікаво, як ліс ховає своє майно від людини. Йду по дорозі, дивлюсь кущі по праву руку. Знайшов кущ. Малини небагато і в самому кущі хтось потоптався. Я обережно заліз в середину, позбирав, що було. Потім обернувся назад, на місце, яке я вже пройшов, і в п'яти метрах побачив кущ, повний малини (я на ньому потім чверть відерця малини назбирав). Тобто ліс приховував ягоди від мене, поки не переконався, що я ламати нічого не збираюсь. А потім показав. Якщо ви скажете, що такого не буває, то нагадаю, що останні дослідження вчених показують, що рослини спілкуютьсяміж собою, попереджаючи одне одного про небезпеку електричними сигналами. Ці сигнали слабкі, але рослинам вистачає. А приховати ягоди дуже просто - листя опускається і зкручується. А потім розпрямляється. Рослина може зробити це за хвилину, накачуючи і відкачуючи воду з коріня і стебла в листя і назад. Особливо гарно це видно на трояндах. Як рослина здогадується, що небезпеки від мене немає, я точно сказати не можу, але, можливо, вони реагують на якісь дотики людини або на звуки (ви ж знаєте, що рослини реагують на ті чи інші звуки?). Це вже питання до вчених.
Вибір правильної мелодії для мобільного - справа непроста. Мелодія має бути досить оригінальною, а також вона має розрізнятись і виділятись в побутовому звуковому фоні. Це значить - бути різкою з перших акордів і не накладатись на фоновий гул.

Пам'ятаю, колись, на початку 2002-го, сидів за столиком в макдональдсі. В мене на виклик стояв гімн СРСР. І от грає в мене в кишені телефон. Дістаю - нема виклику. Що таке??? Виявилось, що у чоловіка, що сидів за сусіднім столом в пів-метра від мене була така сама мелодія на такому самому телефоні (Nokia 6510). Після цього я замислився ...

В мене зараз в якості мелодій виклику стоїть пісня Gamma Ray - Empress. Є ще кілька пісень в загашнику. А загалом я спеціально відібрав сьогодні два десятки пісень, які можна ставити собі на телефон для мелодії виклику. Стилі різні - і метал, і рок, і поп-музика, так що є з чого вибрати.

Перелік:

Andrew Lloyd Webber - Phantom Of The Opera
Celine Dion - I Drove All Night
Eminem - Mockingbird
Eminem - The Way I am
Emir Kusturica - Unza Unza Time
Gamma Ray - Empress
Garbage - The World Is Not Enough
Guano Apes - Big In Japan
Helloween - A Little Time
Jam and Spoon - Right In The Night
Nightwish - Bare Grace Misery
Nightwish - Wish I Had An Angel
Placebo - The Bitter End
Sandra - Maria Magdalena
Skid Row - Slave To The Grind
Slade - Far Far Away
Smokie - I'll meet you at midnight
Smokie - Needles And Pins
Texas - Summer Sun
Tina Cousins - Mysterious Times

Всі пісні є в форматі MP3, і кілька штук додатково є в .MID (для власників dumbphone'ів).

Питання: самі мелодії (файли) постити сюди? Якщо потрібно, то в якій формі - викласти кудись одним архівом чи вставити сюди через віджет (по кілька пісень на пост)?
Джерело - бабуся сьогодні. Розповідала, як вони жили з моїм дідом в гуртожитку на початку 50-их, і в них була сусідка. Кожного ранку сусідка стогнала, потім шла в поліклініку, звідки поверталась життєрадісна і енергійна, і йшла на роботу. Так повторювалось весь час, поки вони там жили (біля 5 років?). Аж коли переїхали, бабуся дізналась, що сусідка була наркоманкою, і їй кололи наркотики в поліклініці (!). Це випадок непоодинокий - в середині 60-их, коли вони вже переїхали на Чоколівку (район в Києві, між Повітрофлотським проспектом і залізницею), сусіди (чоловік із жінкою) теж ходили в поліклініку за дозою.
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31