За життя

А ось так ми розбираємось із політичними опонентами:
Загадка природи - палиця, яка лежала кілька місяців в дворі, почала давати пагони:



І що з нею такою робити? :) Посадити кудись?
Я тільки нещодавно помітив що Alexa показує Rank, вирахуваний за останні три місяці, а не поточний (за день, скажімо). Більше того, для сайтів з rank'ом більше 100К Alexa взагалі не рахує rank'и за день і за тиждень. Таким чином як засіб для оперативного відстеження коливань популярності Alexa годиться тільки якщо ви дуже круті. Принаймні, ми до цього дуже трохи, але недотягуємо :(.
Показували тільки що західну передачу "музеями світу" і там була серія про залізниці. "Це вагон третього класу, що їздив наприкінці 19-го сторіччя". Показують вагон з туалетом, в якому є досить сучасних форм унітаз з сидушкою, лави з м'якими (хоча й виконаними на рівні 19-го сторіччя) сидіннями і спинками. Ну десь так на рівні середньої електрички, і то в наших сучасних електричках не всюди є м'які сидіння. Віват прогрес!
Ну ось і все, панове. Це вам не консервні бляшанки по морю ганяти.

Я думаю, якщо це підпишуть (а сумнівів в мене жодних) , то на цьому можна сказати "дякую, всі вільні" і збирати валізи кудись з цієї території.

Дуже цікава стаття про зайців - кроликів. Кролики - это не только ценный мех
З'ясувалось, що остання людина в нашій фірмі ( з більше ніж десятка працюючих ) кинула палити більше року тому. Щоправда, за 11 років з працюючих палило троє. Але всі кинули :). Це ще раз підтверджує, що паління є долею людей або слабких, або нерозумних. Розумні і сильні навіть якщо влазять в цю халепу, то знаходять в собі сили зіскочити.
Великолепный анализ вопроса, можно ли сформировать потребность или ее можно только выявить и использовать.

Цитата:


Что же такое потребности, откуда они берутся?

На мой взгляд, все потребности имеет смысл разделить на две категории:

* «Настоящие» потребности или потребности, свойственные человеку как сущности, как живому организму, — голод, жажда и так далее. Эти потребности присутствуют у каждого и могут проявиться при определенных условиях.
* Навязанные потребности или потребности, порожденные внешними требованиями среды, — требование иметь паспорт, ходить на работе в костюме или в школьной форме. Такие потребности чем-то сходны с рефлексами — их можно «выработать» и их нельзя найти у любого человека.

С навязанными потребностями все просто — если мы располагаем аппаратом насилия/давления, мы можем «порождать» такие новые потребности. Например, сказав «все документы необходимо писать только на гербовой бумаге» или «уничтожать» их, отменив обязательное требование школьной формы.

С настоящими потребностями мы ничего сделать не можем. Мы можем их только использовать. Если, конечно, не рассматривать возможность хирургического вмешательства.

В чем же тогда заключается задача маркетолога? Что же он делает на самом деле?


Я щось не в'їхав - троє дорослих свідомих людей (і це тільки те, про що ми знаємо) ловляться як на гачок на якусь дешеву шльондру, ще й підкладену ФСБ. І все у ФСБ проходить як по маслу. А чи був хлопчик? Чи цей запис справжній? І як ці дорослі поважні люди (хіба в них сімей немає? А голови і здорового глузду?) повелись на цю вищезгадану шльондру? Шендерович натякає на те, що плівка несправжня, але не спростоує це напряму. Чому? Чи тому що йому вигідний цей шкандаль чи тому що це дійсно відбувалось (але до чого тоді натяки)?
До нас сьогодні приходили в гості 1) їжак 2) білка 3) пташка Спочатку про їжачка. Рік тому ми підібрали їжака біля дороги і віднесли в ліс біля ділянки. Сьогодні він прийшов на територію (мабуть святкувати річницю). Але два обормоти собаки (фотографії обормотів будуть пізніше) вирішили пограти їжаком в футбол. На той час, коли я їжака знайшов, це була куля, обмотана ганчірками, поролоном і всім іншм мотлохом, що можна знайти на території (у нас бардак, бо обормоти - це наше все. Не даси їм мотлох, почнуть гризти рослини). Відніс їжака в ліс, зараз він вже пішов додому. А тепер про білочку. Нещодавно я писав, що хочу оселити лісових білок біля будинку. Так от сьогодні до годівниці при нас прийшла білка. Витягла шматок хліба з висівками, скинула його на землю, потім спустилась вниз, забрала той шматок і втікла. Це значить, що білка вивчила маршрут і надалі приходитиме харчуватись до нас. А там вже й до заселення недалеко. Про пташку детальніше буде потім, а поки що скажу, що у нас на ганку під дахом якась дрібна пташка побудувала собі гніздо. Прямо в метрі від вхідних дверей (і не боїться ж). Так що чекатимемо на пташенят.
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31