За життя

Обнаружен и пленен в Метро.

Якщо ви хочете щось посадити, то ніколи не купуйте рослини з відкритим корінням. Зміна грунту дуже погано відбивається на рослинах, і вони дуже погано себе почувають. Краще взяти дорожче і важче, але в контейнері, з землею, в якій рослина продовжуватиме рости. Тоді у вас буде практично стовідсоткова гарантія, що рослина буде почувати себе комфортно. Якщо ж ви пересаджуєте рослину з відкритим корінням, то готуйтесь, що до половини рослин може не прокинутись (якщо ви пересаджували восени), або засохнути (якщо ви пересаджуєте навесні).
За наводкою почитав про таку цікаву штуку як freezelight. Це технологія створення фотографій, в яких світлом вимальовуються певні "статичні" картини. Створюються вони за допомогою довгої витримки в фотоапараті. В результаті отримуємо таку собі доповнену реальність -- чиста фізика (ніяких домальовувань, фотошопів, ретушування тощо), а неозброєним оком таке можна побачити мабуть тільки під ЛСД.
Як би не намагались вбогі розумом фанати альтернативних пристроїв видати бажане за дійсність, але дійсність каже, що рішення на базі Android'а (нагадаю, що це є лінукс із певними прошарками, а в якості API виступає Java Mobile) стануть лідерами ринку через рік-два. Тому знання інформації, як андроїд здійснює управління процесами і задачами, (до речі, дуже своєрідний підхід), може статись у нагоді будь-кому, хто розглядає питання розробки програм під цю платформу. Стаття від розробників на цю тему.

Я не пишу про події чи теми, про які пишуть інші (бо знайдеться, кому написати краще за мене), також я не є прихильником теорій заговорів. Але Андрій Іларіонов детально вивчає тему літака що впав і формулює (або збирає) питання, які виникали в мене з самого початку. Як наприклад: чому є складним упізнання тіл в літаку, який йшов на посадку (тобто його швидкість була до 300 км/год) і впав, зачепивши дерева на висоті 8 м? Якщо автомобіль на перегонах на 300 км/год підніметься в повітря (напр. зачепившись за стіну) на кілька метрів висоту (думаю, 3-4 метри -- це реально, якщо вірити відеозаписам NASCAR'у), то є чималий шанс застати водія в живих. Літак, звичайно, не автомобіль, але 87 тіл знівечених до невпізнанності за аналогічних умов - це з області фантастики. Ну і таких питань там багато. Це, до речі, відповідь на моє тодішнє ріторичне питання -- "а навіщо"?
Як я згадував, у нас оселилась пташка. Сьогодні вдалося її дуже влучно і якісно сфотографувати.



А ось і сама пташка в профіль:



Пташка взагалі цікава - якщо хтось виходить, то вона відлітає з гнізда і починає цвірінькати, щоб відволікти увагу від гнізда.
В нашей стране за годы советской власти была проведена колоссальная отрицательная селекция, затронувшая все слои общества.» Новый коммунистический человек» не должен был сам принимать решения, отвечать за свою жизнь за жизнь своих детей. Его задача была работать, просто и не задумываясь. Не способных к инфантильному поведению уничтожили, а те, кто сумел, сбежали. По этой причине в нашей стране очень высок процент алкоголизма, потому что в его основе лежит искусственно созданная инфантильная советская личность.
Тут. А це нічого, що 6 з 10 топ-брендів належать заводам, що споюють населення і зводять його до стану свиней? Так держать, товарищи ...

... или Кашу маслом не испортишь



Upd: Якщо хтось не здогадався, про щ я, дивіться коментар.
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31