За життя

Давно хотів поділитись. Це пісня, яку я можу поставити в цикл і слухати нескінченно. Upd: Це Kosheen - Under Fire. Електронна музика, але не сучасний тиц-диц, а дещо більш цікаве. Upd2: Дякую тим, хто зацікавився і послухав. Сподіваюсь, вам сподобалось.
Діти з онкозахворюваннями. Минулого року спільними зусиллями був придбаний апарат для фільтрації крові (до речі, одну з найбільш сильних радощів в житті я отримав саме коли прочитав, що апарат, в купівлі якого приймав посильну участь і я, було придбано і повністю оплачено). Цього року Фонд допомоги онкохворим дітям займається допомогою в облаштуванні процесу діагностики дітей. Окреме слово хочеться сказати про 150 найбагатших людей в Україні. Якби хоча б десяток з цих людей віддавав як в старі часи десятину на добрі справи, то онкохворим дітям вже через 2-3 роки не доводилось би тинятись по світу і жебракувати - за 200-300 млн доларів можна в Україні створити повний цикл лікування онкохворих дітей, тобто побудувати лікарню, закупити обладнання і навчити або запросити спеціалістів із цих захворювань. А 200-300 млн - це (докризовий) річний прибуток декого з вищезгаданого переліку.
Dell первым почти первым (после i-Mate и HTC) из больших вендоров понял, что люди хотят такой форм-фактор. . Осталось дождаться.
Янукович: інтерес у нас один - добро держави і її громадян (оригінал тут) Хто б сумнівався.
Тут. Дозволяє дивитись, які сторінки і які вкладені файли довго підвантажуються.
Тільки що дізнався, що HTML5 включає в себе client-side database. По-перше, це не його собача справа -- HTML стандарт є стандартом форматування даних і створення інтерактивних representations. Для іншого є інші стандарти. А городити город із додаванням всього_що_може_згодитись в HTML 5 - це нісенітниця. А по-друге (і головне) -- вони представили чергову дірку для крадіжки інформації. Немає жодних сумнівів, що злочинці знайдуть способи для XSS на стороні клієнта швидше, ніж HTML 5 буде випущено в релізі. Тобто бачу, бачу заголовок аршинними літерами: "Stealing Your Client Data Just Got Easier With New HTML 5". Впору писати прес-реліз. $@#%#@%@
Цікава (для знавців) схема доступу до сайтів. Як звичайно, не обійшлося без лохів людського фактору.
Вчора були придбані на дегустацію чергові сири, і вони виявились напрочуд чудовими. 1) Сир м'який сичужний "Дует" Преміум від ТМ Добряна. Добряна випускає сири досить нерівно. Брі в них просто ніякий (немає характерного смаку), Золотистий вдався, а цей Дует - wspanialy, як кажуть поляки. Смак насичений, консистенція і запах - дууже своєрідні (на любителя). Але - смачно. 2) Сир золотистий Лазур (виробництва Польщі). Просто фантастичний. Це сир з пліснявою, з класичним смаком, який і має бути притаманний сиру з пліснявою, але оскільки сир не білий, а золотистий, то в ньому додаються нотки і твердого сиру, і щось від Брі або Камамбера. Підсумовуючи, - похід в магазин вдався.
Як я згадував, з деякими трояндами зима обійшлась особливо жорстоко. Цього чудового представника сорту Elf довелось зрізати під корінь. Власне кажучи, я думав, що йому гаплик. Але ні! Диво-картопля творить дива. Якщо придивитись уважно (на повному розмірі), можна помітити маленькі рожеві цяточки. Це пагони. І вони перетворяться в чудові потужні гілки. На сьогодні картопля не допомогла лише двом трояндам, і то ще не кінець (ми ще поборемося!).
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31