За життя

В чергах "кудись", якщо у вас під рукою немає нічого цікавого, знайдіть стару газету або інший великий текст (та хоч правила обслуговування відвідувачів на стіні). Далі читайте речення і спробуйте обрізати його так, щоб вийшло цікаво, кумедно або неочікувано. Напр. (взято зі стрічки новин Яндекса): -- Тимошенко: Єхануров був і залишається [лобістом РосУкрЕнерго] -- Україна на 1 серпня намолотила [30 млн тонн зерна] -- Медведєв не прилетів до Криму через відмову [створии СП з «Газпромом»] Звісно, це не найкумедніші фрази, але вони взяті з видачі новин Яндексу. Ви бачите, як змінюється зміст навіть найтривіальніших заголовків. А можна собі поставити задачу знайти найкумедніше речення, а це може вас зайняти на досить довгий час (якщо тексту багато).
Які цікаві імена у сербів - Bojan, Nenad ...
Ez3kiel - як пляшка дорогого коньяку: якщо вживати його як звичайний продукт, то ані насолоди не буде, ані смак і тонкощі аромату не почуєш. Тому він вживається малесенькими дозами по великих святах.




прим. з тінню нічого не поробиш, все-таки в мене студії немає, щоб світло виставляти.
А в біблії для козопасів написано "спочатку була Інформація". А оскільки автори біблії з усієї інформації знали лише слово (поняття байтів - літер тільки розроблялось, про біти взагалі не замислювались), то воно і потрапило на початок.
З кожним днем все більше автомобілей мають на своєму склі прапори України. Причому, прапори ці можна помітити як в "звичайних", так і в дуже дорогих автомобілях. Шкода лише, що не вдається придивитись на водіїв цих автомобілей. Якщо що, то я свої купував один на дорозі за 10 грн, другий на Петрівці за 15.


Ця фотографія зроблена під час затемнення (це вже самий кінець затемнення). На маленькому зображенні гірше, на великому краще видно отвір для кріплення глобуса на тримачі, і меридіани, що розходяться від отвору. WTF???
Конфеті.



А це DorisTysterman:




Найкрасивіша, мабуть, троянда в нашому саду, але сидить на найгіршому місці, що заважає їй вирости як слід. Восени пересаджуватиму. Якщо вам здається, що ця яскравість - від сонця, то маю сказати, що це її природній колір і вона так палає і в дощовий день (чим і цінна).

Дивитись цю троянду в гуглі.
Why Twitter is obsolete . Цікава стаття про те, що є в Google+ такого, що зробить твітер неактуальним і швидко дохлим.
Автомийка "Помой*ка" (написано саме так, мабуть російською).
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31