За життя

"Когда лорд Эктон пишет, что социализм – это та болезнь, которая ожидает развитую демократию, или когда Джеймс Мэдисон писал, что чистая демократия не совместима с личной безопасностью и правами собственности, они, теоретики и основатели современной Европы, писали о том, о чем знали все и теоретики, и мыслители 19 века – о противоположности демократии, демократии в смысле всеобщего избирательного права, и свободы."
Features | imWatch Интересный девайс будет.
Элементы - новости науки: Численность населения Земли достигла семи миллиардов — что дальше?

В загальному аспекті це багато де написано, але "конкретно" багатьом людям це непотрібно і незрозуміло. Я обидва свої телефони сьогодні зарутив, і з'ясував наступні переваги: 1) можна змінювати код оператора в телефоні. Це потрібно для того, щоб ставити з маркета програми, непризначені для України. 2) можна робити бекапи всієї системи 3) при апгрейді телефонів буває, що ставляться ці апгрейди з різних джерел і потім новіші апгрейди не ставляться. Для виправлення потрібно змінювати системні файли, а для цього потрібні права рута. 4) можна видалити непотрібні програми (стоковий launcher, youtube тощо). 5) в Android 2.3 вмикати і и вимикати GPS може тільки користувач через системні налаштування або рут. Програмі, котра перемикає профілі, потрібні для цього права рута.
По данным компании, подтверждённым британским исследовательским центром рака (Cancer Research UK), действующее вещество препарата предохраняет пациентов от рака кожи и снижает негативное воздействие длительного солнечного облучения Я це люблю ©. Де купити?
В Москве представлен светодиодный аналог 60-ваттной лампы Ну, не супутник, звісно, але теж непогано. А наші мабуть тільки набір свічок, аналогічних 60-ватній лампі, здатні представити. Але $30 за лампу (і жере вона 15 ватт, що дуже багато як для світлодіода) - це хіба що в квартирах для понту ставити. З моїми 100+ лампочок по будинку - не напасешся.

Что идет за седьмым слоем Сумрака?


Can Your BIOS Be Flashed By Malware? : Exclusive Interview: Going Three Levels Beyond Kernel Rootkits
На прилавках магазинов можно встретить "Мишку Шалунишку", "Веселую сосульку", "Восьмиклассницу", "Палку-сосалку", "Радий" (дошедший до нас еще с советских времен), "Принцессу Му-Му", "Жу-жу-тестя", "Корову-пеструху" и даже "Телочку в шоколаде". В итоге, волей-неволей возникает вопрос "Кто придумал эти названия для конфет и чем этот кто-то руководствовался?".
А мені цікаво, що вони робитимуть, коли можливі назви закінчаться. Адже словник - скінченний.
Тема і думки дуже співзвучні моїм. Там є текст і є відео, причому вони різні (тобто треба і слухати і читати).
#ccc;background:#fff;padding:10px;font-family:georgia"> 15 августа 2011 года 22:01 Сергей Савельев: «Европе осталось жить 6 минут» На этой планете все социальные программы являются имитацией Текст целиком >>>
Двоголовий соняшник: Кольорова гама відтворює прапор України. Сама по собі квітка символізує квітучу Україну. Єдність двох квіток на одному стеблі символізує об'єднання Східної і Західної України під мудрим керівництвом Президента (як варіант - єдність і узгодженість дій Президента і Верховної Ради для невпинного покращення життя в країні). Стиглість рослини символізує досвідченість і зрілість рішень, що приймаються. Зернятка рослини символізують ідеї з проведення радикальних економічних і політичних перетворень в Україні. Наявність пустих місць (виїдених зернят) символізує фактичне проведення реформ. Відсутність рослин навкруги вказує, що ці реформи приносять плоди за межами нашого зору. Листки символізують багатовекторність політики України, її відкритість для діалогу як з північним, так і зі східним сусідом. "Голови" ж повернуті в різні сторони світу (в пошуках кредитів). Композиція подарована нам природою, що вказує на Природу як первине джерело всіх багатств України. І лише ті, хто працює, знають, скільки часу і сил треба вкласти, щоб виростити такого мутанта.
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31