За життя

--.--.-- --..--..--
From Security is ... series 1

Із здивуванням сьогодні довідався, що System of a Down створив вірменин-експат. Котрого ми зараз і заслухаємо в сольному варіанті:
В продовження дискусії, піднятої в статті про виховання хлопчиків.

Більшість чоловічих імен в зменшувальній формі мають "жіночі" закінчення на -а чи -я (в українській може зустрічатись -о, як то Мишко), таким чином закладаючи в носіях таких імен певну м'якість характеру. Чоловічих імен, котрі не мають такої властивості мені вдалося згадати аж два (Артур і Максим). А ви згадаєте зменшувальні форми імен, що не підпадають під таке правило?
Заголовок: "What Advice Did Steve Jobs Give to Mark Zuckerberg?" Коментар: "Find good ideas, steal them."
В Outlook є поле швидкого пошуку по змісту поточної теки. Якщо треба шукати складне входження із крапкою або іншим розділовим знаком, лапки дозволяють здійснювати точний пошук. Якщо вираз не брати в лапки, пошуковець вважає розділовий знак за пробіл і шукає першу частину або другу частину, а не весь вираз.


Цих злих пухнастиків було придбано сьогодні в Метро. Там ще є такі ж злі ведмедик і єнот, але вони чимало коштують і ми вирішили всі не скуповувати.
From Security is ... series 1

в продовження ч.1

Клен осипався, тепер черга берези. Її дрібне листя сиплеться в багажник і засипає все підкапотом. Хто саджав березу, ви мабуть вже здогадались :).
На відміну від пісні Bensonhurst Blues "офіційних" відеозаписів цієї пісні, схоже, немає, тому слухаємо компіляцію. Відеоряд підібрано непогано. До речі, про Bensonhurst Blues - подивився кілька концертних записів (там же, на YouTube) і був дуже здивований - виконання однаково вилизане що 30 років тому, що зараз, в 2010-му.



На добраніч, малята.
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31