За життя

Читаю біографію одного коника-стрибунця, перебіжчика з КПРС через БЮТ в ПР. На особистості його зупинятись не будемо, зуважимо тільки на його освіту. В 1977 році товарищ повернувся з армії. В інституті тоді вчились 5 років. 1977 + 5 = 1982. В який спосіб він зміг закінчити інститут в 1981-му, на рік раніше?
Поїхав сьогодні з дочкою в музей мініатюр Миколи Сядристого, котрий знаходиться в Лаврі. Де точно він знаходиться, я не пам'ятав, тому ми зайшли в правий вхід і обійшли фактично всю Лавру по колу. Так от, десь посередині подорожі нас зупинила кіоскер і запропонувала купити квитки на екскурсію по Лаврі. На моє заперечення, що ми йдемо не на екскурсію, а в музей мініатюр, я отримав відповідь, що раз музей на території, то треба платити і за вхід на територію. Ну добре, заплатили ми за цей вхід (причому, чимало - 24 гривні, і це мене порахували чи як студента чи якось так) і пішли. Так нам навздогін повідомили, що ми можемо ще й екскурсію по Лаврі послухати. Знущаються вони, чи що ... А в самій Лаврі весело -- куполи міняють на нові золоті (паразити свідомості).
Періодично згадую цю фразу з пісні Талькова, аж тут у френдстічці зустрів відеозапис (дякую ):

Стоп, думаю себе,
Что-то тут не так.
Всё кричим: застой, застой -
И клянём судьбу.
А "застойщики"-то ездят
В "мерседесах-бенцах"
И официально заявляют,
Что видят нас в гробу.

Чеченская Республика выделила пять миллионов рублей в помощь пострадавшим в теракте «Домодедово»
І забивати їх шляпкою вперед... Це я про тих індійських мавп, яких понаймав Microsoft у відділення мобільних технологій. Купив в п'ятницю дружині телефон HTC Imagio замість старого якогось-там HTC. OS - Windows Mobile 6.5.3 + TouchFlo 3D. Що я можу сказати -- чудовий пристрій. Стілус є, екран хоч і резистивний, але пальцем керується без жодних зусиль, наче він ємнісний. Працює швидко, інтерфейс пальцеорієнтований, я стілус діставав один раз перевірити, чи є там детектор вийняття стілуса чи ні (є). WiFi і cellular data connection піднімає і кладе автоматично (на відміну від того ж андроіда, де їх треба руками включати). Короче кажучи, майже ідеальна система. І що зробили ті кляті мавпи? Викинули все і зробили покидька Windows Phone 7, з яким Microsoft вже пролетіла (вони ще смикаються, але провідним аналітикам вже все з ним зрозуміло). А ще краще - цвяхи-сотки позабивати шляпкою вперед тим самим індусам і Балмеру заодно з ними...
Помітив, що європейці і американці в дискусіях ведуть себе як подушки - ти її б'єш, а вона повністю поглинає удар і залишається на своєму місці, а ти свою енергію вже вклав (і витратив). Та сама їхня толерантність має однакові корені з цією поведінкою: визнання за іншою людиною права на власну думку і інших прав.

Це те, що повністю відсутнє у українських "опозиціонерів". Навіть спроба Яценюка, Гриценка і компанії об'єднатись в єдину політичну силу ("здорового глузду", на противагу тимошенківському популізму) сприймається або агресивно або скептично, але я не бачив жодного визнання, що такий шлях як об'єднання має право на існування.

Водночас треба зазначити, що зайва толерантність теж протирічить здоровому глузду: у читав, що в Ізраїлі лікарям дозволяється відмовлятись від щеплень (тобто, збільшувати ймовірність перенесення різних хвороб).
Открыл заяц в лесу обменный пункт. Меняет рубль на рубль и 20 копеек. Собрались звери, думают - в чем же подвох и когда заяц разорится. Пошла лиса, поменяла - деньги настоящие, не обманул косой. Дала рубль - получила рубль 20 коп. Пришел медведь, поменял и начал спрашивать:
- Слышишь, косой, что ты делаешь?
- Видишь, меняю один рубль на 1 рубль 20 коп.
- Не держи за дурака, сам вижу! А как это? Ты хоть рентабельность считал?
- Да зачем мне та рентабельность! Ты посмотри, какие обороты!

По Києву продають зимові фрукти. Корольок, хурма, шарон. Причому, на більшості лотків під вивіскою королька продають хурму (різницю всі знають?). Так от, прикол в тому, що корольок коштує 17-18 грн, а хурма - 20-25. Де логіка, я вас питаю?
Только 2% сознательно целились во врага

  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31