За життя

В Києві на базарі вже продають стиглий корольок, по 35 грн за кілограм (6-7 штук виходить).
У тхора вискочила якась пухлина в пузі, і поки його різали, я пішов вбивати час в Dream Town'і. Зайшов в фірмовий магазин Огризку. Дай, думаю, подивлюсь уважно і живцем на їхні вироби. Все-таки, мільйон мух не може помилятись недарма вони стільки грошей мають.

Подивився. Печальное, душераздирающее зрелище. Живцем цей мінімалістичний дизайн виг лядає на зразок техно-стиля 80-их, тільки в білому кольорі. Клавіатура - дошка з пласкими кнопками. Де ергономіка, де досягнення науковців з приводу людино-машинних інтерфейсів? На відкритий MacBook Pro дивитись без сльоз неможливо - пів-площини займає маленька огидна клавіатурка, друга половина - пустота, і в центрі маячить тач-пад. Це не дизайн! Користувачі, вас хтось обманув! Мода на примітивізм (був такий напрямок в мистецтві) давно пройшла. Чіткі рубані лінії - пристрій же не рубанком роблять і сокирою?

Короче кажучи, моя віра в отару овець людство зазнала чергового удару.
Twitter - не межа. Потрібно зробити сайт, де запис може складатись лише з одного слова. Звичайно, це слово може бути довгим, а дехто буде чітувати, з'єднуючи слова знаком підкреслювання _ , але це неважливо: головна задача сайту - дати людям швидко висловитись. Гадаю, мало кого турбує те, що їх ніхто не читає. І запис з коментарями на такому сайті може виглядати так: Осінь!!! - Нарешті! - Дочекалвся? - Авжеж - Ненавиджу - Чому? - Мокро. - Сумно:( - Красиво! Гадаєте, нежива ідея? А як на мене, як раз.
3-х хвилин з facebook'ом мені вистачило - зніс я його к такій-то матері. Це ж треба примудритись зробити таке лайно для овець і так набити йому ціну. Хоча з іншого боку овець завжди більшість і не стригти їх - великий гріх (бо вони паряться, пітніють і зісковзують).

Герман Кліменко в інтерв'ю сказав, що "в ЖЖ - письменники (немає в українській мові адекаватного слова для вислову поняття 'людина, яка щось пише' - ЄМ), а в facebook - особистості". Гадаю, вказано дуже влучно: якщо в ЖЖ на 100 читачів є один, хто пише, то facebook (як і твітер та інші соціальні мережі) - це суцільний ексгібіціонізм і почісування центрів задоволення власного его. Які особистості, такий і контент ...
Вивчаю платформу (скоріше за все, лише для бізнесу, але там буде видно). Так от мені запропонували в друзі чомусь з десяток індусів. При тому, що пошук друзів я не здійснював, а поштову адресу ввів GMail'івську і пароля на GMail не надавав. Мля. Ця довбана платформа раз за разом пропонує мені якісь чорні індуські пики. Нахріна мені ці мавпи??? Повбивав би.
А ось не дуже складна задачка з загального мислення, яку використовував мій колега при наймі на роботу маркетологів. Уявіть собі, що вам на роботі поставили задачу: для того, щоб підготувати маркетингові матеріали для розповсюдження на автозаправних станціях в м.Києві, необхідно оцінити кількість АЗС. Ви, звісно, як і будь-який найманий працівник, перенапружуватись не хочете. Як найпростіше виконати це службове завдання? У цієї задачі, звісно, може бути кілька різних рішень. Нас цікавить максимальна точність (АЛЕ не 100% попадання - його неможливо досягти, оскільки існують, наприклад, відомчі чи військові АЗС, і як їх рахувати?) при гарантованому результаті. Тобто відповідь "схожу до гадалки " не підходить :). Від себе додам, що я оптимальну відповідь дав за 5 секунд (довше набирав її в чаті), і за словами колеги її не давав ще ніхто з претедентів. Так що у вас теж є шанс виділитись :). Коментарі приховуються, завтра чи післязавтра відкрию.
Поїхали на дачу, там здоровенний материковий ліс (на знімку).



Місцеві мешканці тягають звідти гриби відрами. Ми вдвох за годину назбирали ~600 грамів польських і ~400 грамів чогось ще (точно їстівного, але пластинчатого, а я таке не їм) , що віддали нашим лісовим білкам. 600 грамів польських вистачило на повну сковорідку. Смакота!

До того ми в п'ятницю ходили в наш ліс, позбирали трохи польських, але у нас чи грибів мало, чи бажаючих багато.
Цікава статейка тут.
Концепція тут

Жанр "фентезі".

Успішно відбивши атаку орків ельфи вісімнадцятий раз за століття вибороли Палицю Долі.
Концепція тут

Жанр "дитяча казка".

... і зачаклувала тоді зла відьма хлопчика... а сільський чаклун розчаклував.
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31