За життя

Слава українським шляхобудівельникам! Два роки вони будували (а ще до того скільки проектували) гаванський міст і розв'язку. І це ж треба - замість того, щоб по шляхопроводу вздовж набережної пустити рух в обидва боки, чи принаймні зробити окремі смуги для тих, хто їде з Оболоні і тих, хто їде по Набережно-Луговій (так вона називається?), вони поставили там світлофор. І тепер там, де можна було (б) рухатись на повній швидкості, тепер постійні затори. Хтось скаже, що на Поштовій площі все одно світлофор. Так, є така проблема, але вона буде вирішуватись в майбутні роки. А цей же світлофор вже не прибереш, оскільки там перетин рухів і без світлофору буде колапс на окремо взятій ділянці. Шляхопровід треба було ширше будувати. Я простояв там тільки що 40 хвилин і навіть не доїхав до світлофора. Повернув направо і повернувся на Петрівку.
: уж не знаю, что страшнее -- наша экологическая катастрофа или постигшая Россию культурная
: Лесной пожар рано или поздно потушат, а вот культурному гореть и гореть.
"Меня как-то обозвали "проклятым черномазым". Я им всем отомстил. Я отнял у них всех их женщин".

Баловень судьбы, миллионер и сын миллионера, мусульманин, принятый в круги европейской аристократии, плейбой, уведший женщину у принца Уэлльского, наследника британского престола, завсегдатай парижского Ритца, нелепо погибший в расцвете сил в автокатастрофе во Франции.

Это не Доди Аль-Файед, хотя параллели удивительны. Это ...
Я вже кілька місяців страждаю із-за проблем в Nokia Ovi Suite, котрий пропонується для здійснення синхронізації телефону з комп'ютером. Сьогодні мій терпець урвавсь і я пішов читати, що пишуть в інтернеті. І знайшов чудову пораду від працівника нокії, єдине що виконувати треба тільки першу частину. Порада була наступна: "видаліть все, що відноситься до Ovi Suite, з комп'ютера і перевстановіть його". Так от, видаляти треба, а перевстановлювати ні. Замість нього можна взяти на сайті нокії PC Suite. Він і потужніший (має важливі функції, які були прибрані в Ovi Suite) і працює без жодних проблем.
"за інформацією з надійних джерел, уже підписано указ про відставку бродського з посади голови держкомпідприємництва"

Ви ніколи не замислювались, чому всі літаки виглядають однаково? Це тому що форму диктують закони природи. Так і в нашому випадку.

Звільнення Бродського чи Тігіпка чи навіть Азарова - це все рухання стільців в борделі. Я розумію, що таку неоднозначну фігуру як Бродський треба було прибрати. Але проблема в тому, що будь-хто на його місці в своїх діях обмжений правилами, які встановлює справжня влада: багатії в партії регіонів. Навіть нормальний реформатор (якщо такого знайдуть чи запросять з-за кордону) в цих умовах буде вимушений запропонувати ті самі кроки, які тепер закидають вищезгаданому триумвірату.

Правильним способом було б не стільці рухати, а дівок міняти - створювати такі умови, при яких олігархам буде вигідно платити податки, а не шити рукавички на зоні. І тоді партія регіонів зможе показати людям приклад сумлінної праці і громадської позиції.

Тому поки ми маємо олігархію за форму правління, годі чекати будь-яких позитивних змін незалежно від того, чий зад займає ту чи іншу посаду.
На новому ноуті довелось каленим залізом випалювати розмитість шрифтів, яку Microsoft подає як чудове досягнення. Можливо тому, що орієнтуються на бюджетні матриці (в мене монітори тільки з *-IPS), на яких шрифти без згладжування виглядають кепсько. Але мені треба було якось цього позбутись. Просто вимкнення ClearType'у не допомагає. Я провів за заняттям кілька годин і нарешті впорався. Ось інструкції:

1. Запускаємо RegEdit
2. Йдемо в [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop]
3. Виставляємо "FontSmoothingType"=dword:00000001
4. Виставляємо там же "FontSmoothing"="1"
5. В налаштуваннях вигляду екрану міняємо шрифти з Segoe UI 9 на щось більш придатне. Tahoma 8 підійде, хоча може бути дрібною.
6. Йдемо в [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts]
7. Там видаляємо підстановки для Segoe в наступний спосіб (зауважте, що Symbol залишається)

"Segoe UI (TrueType)"=""
"Segoe UI Bold (TrueType)"=""
"Segoe UI Italic (TrueType)"=""
"Segoe UI Bold Italic (TrueType)"=""
"Segoe UI Semibold (TrueType)"=""
"Segoe UI Light (TrueType)"=""
"Segoe UI Symbol (TrueType)"="seguisym.ttf"

8. Йдемо в [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes]
9. Прописуємо заміну: "Segoe UI"="Tahoma"


Окремо даємо по руках офісу:

1. Йдемо в HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Common
2. Створюємо там "RespectSystemFontSmooth"=dword:00000001
Дуже просто - відкрийте налаштування миші і встановіть більшу швидкість курсора (можна ще й acceleration додати, але з незвички буде дратувати).
Більше казок можна отримати, підписавшись на розсилку.

Для запобігання голоду в лісі лісові звірі створили сховище їстівних припасів. Звичайно, гурманські запити кожної тварини це сховище задовольнити не могло, але допомагало тваринам протриматись в разі неврожаю.

І ось якось йде борсук по лісу, і бачить як воли тягнуть три воза, завантажені діжками з лісовими припасами. А керує ними кабан. Борсук кабанові і каже: "Кабане, а що це ти тягнеш, схоже на наші припаси?". "То не лісові припаси, а врожай. Мій, власний, сам назбирав", -- відповідає кабан, -- "і взагалі, йди звідси, дріб'язок".

Борсуку нічого не залишалось робити, як розповідати про таку пригоду всім, кого по дорозі зустріне. Бо всі ж знають, що сам виростити кабан нічого не може, бо не вміє.

Тоді пішли звірі до правління лісу скаржитись на кабана (оскільки кабан був членом правління лісу). А Віслюк їм і відповідає: "Не хвилюйтесь, панове. Ми провели ревізію в схованці. Не вистачає не двох возів, а лише три діжки. І ніхто їх не крав. То кабан взяв. Ну це, як його, ... тимчасово. Покористуватись. Так, точно, покористуватись. Ви не хвилюйтесь, він скористається і обов'язково все поверне."

Більше казок можна отримати, підписавшись на розсилку.
В своїй промові Янукович назвав Голодомор українців Армагедоном. Залишимо це на його совісті - то справи минулих днів. А от що цей самий Янукович готує нам з нового року дійсно є Армагедоном. За протестами підприємців з приводу зміни системи оподаткування мало хто помітив та приділив увагу нормам, що зобов'язують 70% ліків відпускати за рецептами, в яких вказувати не назву ліків, а діючу речовину. З першого погляду норма начебто має сенс -- лікарі не будуть нав'язувати людям ліки, котрі тим не потрібні, в обмін на відкати. Але насправді ця норма має інший, нелюдський зміст. Влада запроваджує механізм справжнього геноциду населення, насамперед літнього. Літні люди змушені для підтримки інколи навіть мінімальної життєдіяльності приймати велику кількість різних ліків, і приймати їх постійно протягом всього часу, або довгими курсами. При цьому вони не мають фізичної можливості дійти до лікаря за рецептами на всі ці ліки і висидіти в чергах. Вочевидь, це призведе до масового погіршення здоров'я старих людей, збільшення важкої захворюваності і смертності. Саме на зростання смертності і орієнтуються "проффесіонали-реформатори" в своїх ініціативах. Додатковим "бонусом" від зростання захворюваності і смертності буде суттєве навантаження на медичні заклади - Швидку Допомогу (яка вже не зможе рятувати ваших дітей, оскільки буде зайнята нашими бабусями, котрим не виписали ліки) і лікарні (старі будуть намагатись лягти в лікарні, де їм хоч якось виписуватимуть і видаватимуть ліки, відповідно займаючи місця, потрібні для своєчасного обслуговування працездатного населення). Тобто ми можемо говорити про спрямований план дій із знищення частини населення протягом 2011-2012 років. Я вважаю, щонеобхідно вже зараз звертатись до міжнародних установ, до Європейського суду (по можливості) з метою зупинити цих нелюдів, бо інакше і вони не доживуть до Нюренберзьского трибуналу, а будуть повішені на найближчий гілляці.
Яка феєрична, просто несамовита нісенітниця. Такого безглуздя я не чув вже не пам'ятаю скільки. Читати обов'язково, щоб бачити, якими олігофренами повниться Європа.

Українські Новини - Депутат Європарламенту Сівець здивований, що підприємцям не подобається Податковий кодекс
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31