За життя

Слів нема.



В далекому вже 2003-му в Києві з'явилось пиво Балтика Медове. В 1.5л пляшках. Неймовірно смачне і легке, і випити пару пляшечок можна було легко і без наслідків. На жаль, воно досить швидко зникло. Партію ще завозили в Мегамаркет в 2007 чи 2008 році, і все. Цікаво, чи його взагалі випускають? І довгий час я шукав йому заміну. Пробував всі варіанти, котри робили в Україні. Все не те. А кілька тижнів тому купив на пробу черговий варіант - Перша Приватна Броварня. Медове. Тільки сьогодні дібрався покуштувати. І, ви знаєте, нічого так пиво. Воно звісно не медова Балтика (а може то просто раніше трава була зеленіша), але на рівень вище за решту того, що пропонують. Подивимось завтра, як голові буде, від одної пляшечки...
Не секрет, що Володимир Вольфович Жириновський працює придворним шутом при Кремлі, тобто озвучує публічно думки, котрі серйозному політику (а тим більше президенту чи прем'єру) озвучувати не можна, якщо той хоче прокинутись на ранок в ліжку в мирній країні. Від ідей про миття чобіт в Індійському океані до різних соціальних потрясінь - все "обкатується" на Жириновському. Таким чином влада перевіряє суспільство на рівень (не)сприйняття цих ідей. Власне, питання - хто в Україні працює таким шутом? Колєсніченко? Єфремов з Чечетовим? Верховна Рада в повному складі?
Шипшина зі смаком бурундука, витягнута з клітки.

Фото суто ілюстративне, зняте на телефон.

Знадобилась мені флешка. Звичайна така флешка, але велика - на 16-32 Gb. В Каравані було знайдено аж дві - одна на 32 Gb чорна невзрачна (в машині стирчати саме воно), друга ж, для носіння, - справжній витвір мистецтва. Звати її Transcend JetFlash V95 (фото під катом).



Живцем ця шахова дошка виглядає набагато більш помірковано, оскільки насправді вся ця поверхня одного пісочного кольору, а на фотці вона такий вид має за рахунок рельєфу. В комплекті пасок (шкір'яний і дуже якісний) і серветочка для протирання гладких поверхонь. Ціна питання - 370 грн за 16 Гб (те, що мені і треба). Тобто за вартість звичайного ширпотребу можна зробити дійсно якісну річ, яку не тільки взяти в руки, але й іншим показати приємно.
Але продовжували відвідувати Facebook. Цікава стаття на ZDNet про те, що переважна більшість (85%) жінок стикається на FaceBook із явищами, які суто негативно впливають на них, але при цьому ці жінки продовжують користуватись FaceBook'ом. Чому? 91% відсоток жінок дивиться фото і відео друзів. Гадаю, це і є квінсестенцією самої сутності такого явища як соціальні мережі.
Окремий привіт москалям.

Тільки що двоє коней (водій і пасажир) на Peugeot 407 coupe не впорались з керуванням і вліпились в лівий відбійник, після чого їх відкинуло на праве узбіччя (на щастя нікого не зачепили). Прямо над нашим будинком. Кони лишились цілими але кудись чухнули через кооператив. Ще двоє коней на іржавій копійці об'їзжали перших і виїхали в лівий ряд. Судячи зі стану тої копійки повороти вони не показували і не могли, оскільки повороти не працювали (хоча це лише моє припущення). Третій кінь провтикав маневр копійки і влупився в неї ззаду на всій швидкості, в результаті чого копійку перекосило і заклинило заднє ліве колесо. На щастя, на цьому катавасія закінчилась - за 15 хвилин приїхав евакуатор і за 5 хвилин прибрав пежо з дороги . А ми з копійчанами виправили їм крило щоб не порізало гуму (ми = моя кувалда + їхні руки) і вони теж якось поїхали. Результат -відламаний бампер пежо в мене над будинком, який, схоже, утилізувати доведеться мені. Найцікавіше - це вже друга аналогічна аварія на цьому місці. Бампер від першої досі валяється на тому ж місці.
Купив в автомобіль (коли закінчимо крутити гайки, розповім детальніше) отаку клавіатуру:



Сама вона зовсім невелика (розміром з мою долоню, не більше). Приймач зовсім маленький, втикається в USB. Сама клавіатура заряджається від mini-USB. Для тих, хто має HTPC з виводом на телевізор і хоче на тому PC крім HT ще звичайні програми використовувати (хоч той же браузер) -- ідеально. Справа - тачпад, дуже зручний.
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31