За життя



і


Якщо у вас автомобіль ходової марки, то нанесення мікромаркування на нього може зменшити ймовірність викрадення. В цій статті детально описується, як це працює.

Від себе додам, що кращий захист від угону - це така марка автомобіля, яка нікому не потрібна. І це не обов'язково має бути таврія (їх теж крадуть), а просто рідкісна модель, на яку в Україні і попит малий, і на запчастини її не розбереш бо нікому не потрібно. Так, в мене кілька років був Jaguar S-Type. Машина чудова з технічної точки зору, і красти її нікому в голову не прийде. Коли я купував Мазду, я теж був одним з перших власників CX-9 в Україні. Зараз в мене "літня" машина, яку взагалі немає сенсу красти, бо вони всі на фірмовому обліку, а деталі в них ні до чого іншого не підходять.
Попередня частина.

Отже я вирішив битися далі. Два тижні тому ми з дружиною звернулись до начальника паспортного відділу Оболонського району із заявою про реєстрацію нас за місцем постійного проживання. Начальник, підполковник міліції, виявився *дуже* дружньою і ввічливою людиною, ситуацію нашу зрозумів, і погодився дати письмову відповідь-відмову, щоб ми могли на її підставі діяти далі. Відповідь я отримав позавчора. Далі будемо звертатись до суду.
Цікаво, чи у нашого люду лудоманія пройшла разом із закриттям ігорних зал, чи у власників національної лотереї запалення жадібності? Я гадав, що кількість гравців в лото має збільшитись після заборони гральних автоматів. Коли я кілька років тому почав грати в суперлото, варіант коштував 1 гривню, а виграші починались від мільйона (на той момент - 200К доларів). Потім джекпот підняли до 10 млн (2 млн доларів), а вартість квитка зробили диференційованою. Схоже що щось в них не пішло, бо скасували варіанти, а вартість підняли до 2-х гривень. Згодом все це почало здихати, як я розумію, бо вартість підняли до 3-х гривень, а джекпот стартувати почали з кількох мільйонів гривень (3 чи 4). На тому я кинув це діло, бо на пошті на нашому хуторі (ДВС, хто знає, де це) поламався гральний автомат. Аж нещодавно вирішив зіграти, а ціна варіанта вже п'ять (5) гривень! При тих же малих джекпотах.
Минулого року посадили рожевий каштан. Виглядав він тоді не дуже, але дав 4 свічки. Цього року свічки тільки дві, але які красиві:



Щоправда, і фотоапарат кращий :).


Це той кедр, що на цих фотографіях.
Він - це вінок.
Відокремив від першої частини, бо теми різні.

Та ж сама Конституція України.

" Стаття 1. Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава. "

Про соціальну державу гарно написав пан Ніконов тут і тут.

" Стаття 2. Суверенітет України поширюється на всю її територію.

Україна є унітарною державою.

Територія України в межах існуючого кордону є цілісною і недоторканною. "

Побачимо, до чого вони сьогодні-завтра добазікаються.
Конституція України. Вступ:
"
Верховна Рада  України  від  імені  Українського   народу   - 
громадян України всіх національностей,
 виражаючи суверенну волю народу,
...
усвідомлюючи відповідальність перед Богом,  власною  совістю, 
попередніми, нинішнім та прийдешніми поколіннями,"

Ст.35:

" Кожен  має  право  на  свободу   світогляду    і 
віросповідання. Це  право  включає  свободу  сповідувати  будь-яку 
релігію  або  не  сповідувати  ніякої,  безперешкодно  відправляти 
одноособово чи колективно релігійні  культи  і  ритуальні  обряди, 
вести релігійну діяльність. 

...

     Церква і релігійні організації  в  Україні  відокремлені  від 
держави, а школа - від церкви. Жодна релігія не може бути  визнана 
державою як обов'язкова. 
"
А нічого, що Бог, перед яким депутати усвідомлювали відповідальність, належить до одної конкретної релігії, і нав'язувати її в Конституції держава в особі депутатів не має права?
Читаю цікаву статтю про те, як певні IT компанії мігрують з різноманітних groupware рішень корпоративного рівня на Google Apps. В одній компанії заради економії перевели всіх людей з Outlook+ Exchange на GMail. Молодці, що сказати ...

В мене в Outlook 50+ папок, куди листи розкладаються автоматично за правилами. Тобто я не докладаю жодних зусиль. І пошук мені надобиться інколи, лише тому, що в мене є папки "по продуктах", а є папки "по ролях" (і тут би краще підійшли теги, так).

Одною з головних переваг подається те, що в статті висловлено наступними словами: "relying less on folders and more on search means you can spend less time trying to organize your e-mails in folders, knowing you can always find that e-mail". Поміркуємо, наскільки це правда? На розкладання пошти я не витрачаю часу взагалі, а якщо мені потрібен пошук, то мені доведеться спочатку згадувати, за якими параметрами чи словами шукати, потім пошукати, потім відібрати потрібне ... Здається мені, що ці люди замаються самооманою, аби тільки перекласти свою роботу (CIO зазвичай) на інших (Гугль). От щоб вони ще зааутсорсили операції "поїсти" і "піти у відпустку", то було б ще краще.Цвяхи б робити з цих людей ...

  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31