За життя

Оцей запис дуже допоміг: перезвонив співробітник банку Олексій , ми з ним з'ясували, що недороблене і через годину все було зроблене. Дуже влучно. І дуже радує, що цей напрямок роботи таки працює. Ще б вони з Портмоне подружились (чи в термінології банку, вирішили технічні проблеми, які тривають з травня), і було б зовсім добре.
Розшукується вірус (біологічний). Суто за вториннними статевими ознаками: маленька ломота в суглобах, малесеньке першіння в горлі, температура не піднімається, болить потилиця, сил немає навіть прокинутись, не кажучи вже про активні справи. При цьому в тілі (в клітинах) енергія є, не працює нервова система. Тягнеться це вже майже рік з перервами на 2-3 місяці. Причому, передостанній раз був на початку вересня, пройшло на тиждень і знову почалося. Набридло вже.
Продовження епопеї з Приват24 мало несподіваний початок, але цілком закономірне (для цього банку) закінчення.

Після запису в журналі (буквально через пару годин, це було в середу) мені позвонила дуже чемна дівчина і поцікавилась, чи це я робив запис, і чи всі проблеми вирішені. Оскільки були вирішені не всі проблеми (не підключено один рахунок і одну картку, відсутній архів платежів), я це пояснив. Дівчина чесно мені намагалась допомогти (знайшла номер рахунку, оскільки я його не знаю, сказала, що мають ввечері підключити рахунок), сказала, що перезвонять з ранку, перевірять, чи вирішені проблеми.

Це був початок. Ну а закінчення передбачуване - ніхто не перезвонював, рахунок не підключено, картку, на підключення якої я залишав заявку через Приват24, теж не підключено.
Пояснення (англійською) з приводу того, чому файлові системи в OS Unix не потребують (начебто) дефрагментації. Буде цікаво насамперед спеціалістам, але і просто на малюнки подивитись цікаво.

"Индивидуальное отопление в городских квартирах необходимо запретить. Такое мнение высказал заведующий отделом биоэнергетики Института технической теплофизики НАН Украины Георгий Гелетуха "

Облишимо в стороні питання, а що це за хрін з бугра, що він таке пропонує. Але сама по собі ідея в дусі світлого соціалістичного минулого майбутнього -- всі мерзнуть, а ви, куркулі, грітись будете?

Час запасатись буржуйками, панове. Всяко вигідніше.
Якщо ви цінуєте свої кухонні ножі, то ви маєте правильно вибирати, на якій поверхні ви їх використовуєте. У нас нещодавно з'явились чудові кухонні дошки - з поліетилену (зауважу, що є ще поліпропілен, це твердий пластик). Поліетилен м'який (навіть під пальцем прогинається), але завдяки цьому зберігається гострота ножа. Та й ріжеться він сам не як масло :). У нас продають ці дошки в Мегамаркеті (маленькі і більші, але обидва варіанти невеликі) і ми десь ще купували гіганську дошку (сантиметрів 60-70 завширшки), але я не пам'ятаю, де.
Проблема з Приват24 отримала своє продовження. Я скористався онлайн-чатом, щоб з'ясувати, що в них стався збій, внаслідок чого позмішувались дані акаунтів (нормально?). Тобто ІПН і номери телефонів переплутались. Як наслідок мого дзвінка вони прибили мій акаунт і створили його заново. При цьому звісно загубились всі шаблони, архів платежів і з переліку зникли деякі номери рахунків (що найвеселіше - один з номерів я не знаю, тобто доведеться їхати в офіс з'ясовувати). Добре, що хоч можу зайти тепер.
Виготовляти балончики для речовин, що зберігаються під тиском, меншого розміру, але під бльшим тиском. Тоді під час натиснення буде більше витрачатися того, що в балончику, і людина буде змушена частіше купувати новий балончик. Наприклад, Gillette так продає гель для гоління. Його неможливо вичавити з балончика так, щоб не викинути 2/3 за непотрібністю (мені для гоління вистачає дуже малих кількостей).
Гадаю, із введенням нового податкового кодексу в Україні значно збільшиться кількість швачок-надомниць (також до цієї професії підтягнуться і чоловіки) і продажі швейних машинок. Схема проста: купуєте швейну машинку, поруч кладете рулон тканини, і йдете реєструватися як приватний підприємець, що займається виготовленням і роздрібним продажем трикотажних виробів. Привіт, Моня Бродський!
З п'ятниці не працює вхід в Приват24. В п'ятницю сапорт ще не був задовбаний і зміг відповісти мені, що акаунт не був заблокований (а пароль не мінявся і забути я його не міг бо він записаний). Сказали, що "мабуть оновлюється система", порадили почекати до понеділка. Досі не полагодили. І дивлячись на історію однотипних звернень по SMS ("не можу зайти в приват24") з однотипною відповіддю "співробітник банку зв'яжеться з вами" (ага, так ми і повірили), я бачу, що не мені одному так пощастило. Зазвичай я досить лояльний до цього банку, бо мені вдавалося з ними вирішувати всі невеличкі непорозуміння. Але зазначу, що сервіс Приват24 - це єдина їхня конкурентна перевага і якщо він (приват24) накриється, то я позакриваю в цьому альтернативно обдарованому банку всі рахунки, а в мене їх там є ...
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31