За життя

Останні, мабуть, цього року. Насправді, маленькі червоні досі цвітуть, і ще цвіте пара кущів, чиї фотографії я вже постив. Але всі, які цвіли цього року, я вже фотографував, а повторів не буде.





Мапєд нє мой.

Під катом невеличка підказка

Сказали, що є в Поляні. Подивились на сайті - є. Приїхали - немає. Запропонували Triple sec від DeKuyper, довелось взяти спробувати. Гм. DeKuyper вміє робити Advocaat, а от Triple sec йому не вдався. Cointreau смачніше. Будемо шукати (с)
Якась цього року дивна погода - я вже ввімкнув опалення (і далеко не на мінімум) і до того витягнув і поставив (і включив) обігрівач на робочому місці (в мене кабінет дуже холодний вийшов). Цікаво, що буде взимку.
Адвокату 40-градусного я так і не знайшов, а от Куантро зник взагалі! Весь випили злі олігархи?
Розмовляємо зі старшою дочкою (13 років) про персидських котів. Аліса: Вони ж некрасиві, в них морди пласкі, наче вони в дерево з усієї дурі в'їхали Я: Це так звані екстремали, а у звичайних персів морди красиві Аліса: О, ну так недарма їх екстремалами назвали Я і не замислювався над походженням цієї назви, а вустами дитини каже істина.
Більшовики ненавиділи людство, сучасні люмпен-пролетарі недотягують до своїх ідейних вчителів. Любити чи поважати вони вже не вміють, а ненавидіти ще не навчились. Але подальші паралелі схожі.

"Нет, большевики дали понимание ненависти и страха. «Мы будем расстрелами выводить нового человека»- сказал товарищ Бухарин. И они начали убивать. И они убивали почти сорок лет.

Почему они победили на время? На то было много причин, они победили, в том числе и потому, что были нелюди.
...

Но проиграли белые не поэтому.

Повторим, белые были люди, а красные — нелюди. Белые пытались делать то же, что и красные, т.е. массово убивать, но сломались, ибо были воины, а не убийцы"

Так само і з нашими "гарними" і "поганими". Люмпени не є людьми сучасного суспільства. Вони не дотримуються законів суспільства, і боротись з ними законним шляхом так само неможливо, як неможливо було людям перемогти нелюдів століття тому.
Когда я был большим, я не курил анаши


Когда я был маленьким, будущее казалось мне светлым и красочным. Меня окружали новые здания (в Киеве в конце 70-ых шло массовое строительство), я ездил на новых автобусах в аэропорт, откуда мы с мамой летали по всей европейской части СССР на новых самолетах (мне нравилась Москва и не нравился Ленинград). Меня ждало большое научное будущее (деды были профессора, бабушки и мама - учителя и преподаватели в ВУЗах, да и у самого ума и любознательности хватает). Я слушал молодую ещё Пугачеву (альбом на английском "Пугачева в Стокгольме" кто-нибудь знает?) и молодого Антонова ("Ах, белый теплоход...").


Я не скучаю по прошлому и не ностальгирую по стране, которую кто-то там потерял. Скажите мне одно -- как сделать, чтобы мои дети тоже видели впереди дивный новый мир и светлое будущее?
Київ. Президенська траса. Водії зупиняються і викидають на узбіччя з машин мішки зі сміттям (!). Після цього хтось дивується, чому вся країна в лайні?
Секс-шоп "Все для рукоделия". Вивіска на м.Мінська, на базарі.
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31